O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

30. prosince 2013

Clinique - All about shadow quad (01 Teddy Bear)


Tenhle clanek jste asi trochu cekali, ne? :-)) Po vzplanuti me lasky k temto paletkam Clinique, jsem Vam postupne ukazal uz tyhle:

08 - Ticklish
02 - Jenna's Essential
06 - Pink Chocolate


A prave Teddy Bear byla ta posledni, kterou jsem jeste moc chtela...


A tak se postestilo. :-) Opet pruhledny spodek, ktery povazuji za velmi prakticky - neb nemusite paletku otevirat abyste videli jake barvy jsou uvnitr. 



Odstin 01 - teddy bear


Kraska zevnitr:




A detail na barvy. Jedna se o krasne sladenou kombinaci kremoveho odstinu a trech hnedych. Vsechny jsou matne, takze milovnich matnych stinu utikejte pro ni :-)

Smetanovy odstin je idealni jako podklad pres cele vicko - neb je presne v dokonalem odstinu jako moje plet - takze krasne zakryje drobne zacervenani, zilky atd.

Druha v poradi je tmavsi hneda, ktera je ladena do oranzova. Idealni barva coby tzv. transition barva. Tedy do zahybu oka, aby tmavsi barvy, ktere budete vrstvit na ni, krasne sly do hladkeho prechodu.

Treti je svetlejsi hneda, ktera ma podton do zluto-oranzove a opet se skvele hodi bud do zahybu oka, jako podkladova barva, nebo i pres cele vicko - pokud chcete jen nezny nenapadny Look.

Posledni barvy je nejtmavsi hneda, ktera vyzkouzli dokonaly zahyb oka, prohloubi pohled... ach!


Takhle vypadaji v realu: 



Clinique se tyhle vylepsene stiny opravdu povedli. Jsem jejich nadsena propagatorka :) Cena jedne paletky je 990,- Kc - ovsem jako vzdy Vam reknu, ze je lepsi si pockat na nejakou poradnou slevu do Sephory. 20% byva docela casto....

Zaujala Vas tahle paletka?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!