O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

30. prosince 2013

Recenze: Clarisonic Mia2


Dozral cas... od zari 2013 se v ceskych Sephorach zacal prodavat Clarisonic. A protoze byl na mem seznamu uz dlouho, nevahala jsem ani minutu a v podstate prvni prodejni den jej zakoupila :-) Cena byla vysoka - 3800,-Kc. Ja na jeho zakoupeni pouzila 20% slevu, kterou jsem zrovna chytla nekde kdyz ji slecna rozdavala.. juch... Vy si urcite taky pockejte na nejakou slevu, pokud o nem uvazujete! :-)

Mia 2 ma v sobe zabudovany Timer nastaveny na jednu minutu, coz me bavi moc a moc! Mam diky tomu dobry prehled jak dlouho (zda dostatecne) plet cistim. Jinak jsem totiz lajdak a kdyz se nehlidam, casto myti zkratim.. (ano, ja vim... )

Rozlozeni po vterinach:



Uvnitr krabice (pro vetsi obrazek kliknete)


A samotny zazrak:



Soucasti baleni je jejich myci gel ve velikosti 30 ml. Proc ne, vzorecek potesil. Vydrzel mi cca tyden. Nijak me neuchvatil, takze jsem plne baleni nekupovala a ani to nemam v planu.


Dale je v baleni nabijecka, ktera je indukcni - coz znamena, ze pristoj v sobe nema zadne "otvory" pro pripojeni nabijecky.

To je super a velka vyhoda - i diky tomu je pristroj samotny 100% vodotesny a tak se da skvele pouzivat i ve sprse (huraaaaaaaaaa). Ostatne, tam jej pouzivam nejradeji!


Posledni vec v baleni je cestovni pouzdro - super, bude se hodit na cesty... 


Samotny pristoj ma minimalisticky design a ceska Sephora jej prodava pouze v jedne barve - bile. Kartac ma dve rychlosti, ale musim rict, ze vzdy pouzivam jen tu pomalejsi. Rychlejsi mi prijde, ze prilis moc dre pokozku...

Timer se spusti sam automaticky. Tedy po zapnuti rovnou zacne odpocet. Pri skonceni cyklu 10 sekud resp 20. sekud, pristroj zavibruje- cimz Vam signalizuje, ze je cas presunout se na dalsi partii obliceje.

Genialni! O nicem nemusite premyslet, proste se nechate "vest"...


V krabici je "normalni" kartac, ktery jsem povazovala za v pohode do doby, nez jsem si (po trech mesicich) poridila jiny.. Takze k tomuhle se uz vracet nehodlam :)



Kompletni prislusenstvi.


Mym druhym kartacem byl prave tenhle na cisteni poru do hloubky. Ac jsem si puvodne myslela, ze bude drsnejsi, tak opak je pravdou! Je tak uzasne jemny na tvari a ma vice stetinek.. Proste tohle je naaadhera! Vubec plet nedrazdi a je velmi velmi prijemny.





Snad je to na fotce videt, je mnohem hustsi nez ten normalni.



No a ted si dejme nejake to shrnuti...

Cistici gel z baleni - nenadchnul, neurazil. Na zacatek dobry, ale fakt za to nestoji.

Normalni kartacova hlava je primo otresna, drazdi pokozku a vubec bych ji nikomu nedoporucila.. To nemam nijak citlivou plet.. ale tohle je vazne hruza.

Hloubove cistici hlavice je naopak skvela! Jemna a presto cisti skvele! (v Sephore je maji vsechny vystavene, takze je muzete osahat, ktera Vam bude nejprijemnejsi)

Indukcni nabijecka je skvela vec - zadne hledani zdirek na nabijeni, nebo trefovani se.. :)

Clarisonic samotny je podle me super vec! Skvele vycisti plet a pouziti ve sprse setri cas.. Stav moji pleti se zpocatku zhorsil - toto se nedeste - to se jen plet cisti. Obdobi desu trvalo zhruba 14 dnu. Pak se najednou plet skoro zazracne zlepsila a dnes je uplne uzasna! Ano, porad mam obcas nejaky ten pupinek, ale je mnohem mensi, mene casto a i samotna lecba je mnohem rychlejsi. Moje plet je jemnejsi, pruznejsi! a ma lepsi barvu /neni zasedla jako drive/!

Za me: jednoznacne se ta investice vyplati. Neriskovala bych s levnejsimi kopiemi.. jednak nebyvaji vodotesne a jednak jsou rotacni (poskozuji plet). Zatimco Clarisonic jen vibruje (osciluje)...

Mate nekdo zkusenost? Premyslite o nem?

3 komentáře:

  1. Ha, první věc, kterou u Tebe vidim a nemám pocit, že ji potřebuju :-)) ať Ti slouží

    OdpovědětVymazat
  2. nejlepsí kauf století..jsem spokojená,těším se na soft novou hlavici:)

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!