O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

5. března 2013

Lirene Micelarni voda pro oci a tvar (LB 02/2013)


Tuhle krasku jsme nasli v unorovem LadyBoxu a uprimne me narozdil od nekterych nevadila.  Pisou se o ni dost rozporuplnne recenze, takze jsem byla rada, ze jsem ji mohla zkusit.

Baleni se mi libi, jak minimalisticky design, tak barvy, zavirani.. proste normalka.



A jaka je? Uz jsem tu hodnekrat rikala, ze bych zadnou micelarku na oci nedavala - ani slavna Bioderma me nepresvedcila, ze by byla na moje oci dobra... takze nehodnotim jak odlicuje ci neodlicuje vodeodolne liceni... Nicmene na tvar mi vyhovuje. Je to takova ta znama umera za malo penez hodne muziky. Na stazeni makeupu a docisteni pleti mi vyhovuje a diky cene dostava plusy navic.

Za me ano na: tvar. A uprimne Bioderma mi neprijde o TOLIK uzasnejsi o KOLIK stoji vic!! Tahle totiz stoji od 70-90Kc za 200ml. Biodermu koupite od 400Kc za 500ml - tedy jednou tolik pokud bereme nejdrazsi cenu u Lirene a nejlevnejsi u Biodermy. Osobne jsem videla Lirene za 65.- Kc v DM a to je presne ta cena, za kterou bych ji kopila znovu a znovu....

Pisou o ni:


Slozeni: 



Cetla jsem tolik rozporuplnnych recenzi na tuhle micelarku, ze jsem zvedava, jak me servete v komentarich :-) Tak co, vyhovuje Vam? Nevyhovuje? Do me :-))

4 komentáře:

  1. já jí používám už asi půl roku a mám jí ráda :) ale taky s ní neodličuju oči, na oči používám dvoufázový odličovač od ryoru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem rada, ze ma nekdo stejny nazor :) Diky, utesilas me, ze nejsem divna .-)))

      Vymazat
  2. make-up stahne dobře, ale ten nosim minimalně, s řasenkou si neporadí a to ani nemám voděodolnou, jinak pro mě je to zbytečný patlátko nějak mi uniká smysl :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chapu. Jak rikam pro me je to prostredek na sundani makeupu a za tu cenu je super :-)

      Vymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!