O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

1. prosince 2014

Makeup Revolution - I Am In Love paletka ocnich stinu



Dnes tu pro Vas mam jednu z veci, ktere jsem dostala moznost vyzkouset od Makeup Revolution. Tohle byla ciste moje volba a musim rict, ze jsem se trefila na 100%. Tak trochu jsem si myslela, ze paletka u me pohori, ale nakonec se stala hvezdou meho zkouseni a pokud Vas zajima proc, ctete dal :-)




U paletky se mi libilo originalni zpracovani, kdy ziskavate paletku ocnich stinu a rtenku v jednom baleni. Na cestovani idealni. Rozmer "otvoru" na rtenku je pomerne standarni = muzete rtenky stridat a brat si sebou pokazde jinou.

Paletka obsahuje jak matne (celkem dva) tak trpytive stiny.



Stiny jsou ladene do ruzova - presto splnuji oznaceni nude. Tato kompilace je vlastne takova segra na Naked 3, o ktere jsem psala loni....



Kdyz se podivam zblizka, tak tu mame postupne:
Svetle kremovy stin, ktery je uzasny na cele vicko, nebo jako krasny matny rozjasnovac pod oboci a do vnitrnich koutku. Ma NESKUTECNE uzasnou maslovou strukturu a pracuje se s nim bozky! (Strange od UD v Naked3)
Ruzovo-belave trpytky, ktere jsou temer 100% kopii stinu DUST od UD v Naked 3 - a je tak zdarile napodobeny, ze dokonce vykazuje stejne vady jako u UD - tedy opadava a je treba s nim pracovat opatrne. Pokud ovsem pouzijete nejakou trochu lepkavou bazi pod ocni stiny, vykouzlite s nim krasne leskle oci...
Ruzovy trpytivy stin, ktery ma nadhernou barvu, tenhle odstin je presne to, co mate v UD jako Burnout. A stejne jako v Naked i tady je to moje velmi oblibena barva!!!
V druhe rade zaciname druhym matnym stinem, ktery je ladeny do ruzova, ale je to takova zastrena ruzova, ktera se skvele hodi jako zacatecni barva do zahybu oka! (kopie Limit z Naked 3). Opet stejne jako kremovy stin z prvni rady, ma uzasnou maslovou strukturu a pracuje se s nim proste bozsky! Miluju tenhle odstin!
Sedavo-ruzovo-hnedy stin je opet tpytivý a je to kopie Dark side z Naked 3, skvele se hodi na ztmaveni zahybu oka (davam prez dobre zapracovany predchozi stin). Pokud chcete denni liceni, pak tohle by mel byt Vas nejtmavsi odstin, ktery z paletky pouzijete.
A posledni hvezdou je tu tmava ruzovo-hneda, ktera je temer identickym dvojcetem moji oblibene Blackheart z Naked3, skvele se hodi na ztmaveni liceni pro dramaticky efekt!



Musim rict, ze tahle paletka me kvalitou stinu uplne dostala! Opravdu velmi zdarila (mensi) kopie Naked 3 a ted prichazi to nejlepsi. Jeji cena je nestkutecnych 269,- Kc! Za 6 skutecne peckojidních stinu si myslim, ze je to dokonala cena!

K paletce je jeste rtenka, ze ktere tedy nejsem vubec nadsena, jedna odstinem, ktery je ala mrtvolna Barbie a potom konzistenci, ktera je trochu cuckovaci.

Obal ma krasny - znate me - ruzova, ale kvalita me nepresvedcila.



Presto Vam rozhodne doporucim po paletce sahnout, protoze i kdybyste rtenku "vyhodili" tak ziskate uzasne stiny za par korun a jak jsem psala vyse, do otvoru pro rtenku si muzete dat svoji oblibenou rtenku :-)

Jak vypadaji stiny na pleti:



Co vy na to? Naked 3 ve zmensene verzi za skvelou cenu.. Nadchlo Vas to?

Ostatni produkty Makeup Revolution muzete najit zde:
http://www.blondatejsvet.cz/2014/11/makeup-revolution-baked-eyeshadow-bang.html
http://www.blondatejsvet.cz/2014/11/makeup-revolution-pigment-grandeur.html

Dekuji Makeup Revolution za poskytnuti produktu k recenzi!
Poskytnuti produktu nijak neovlivnuje recenzovani, vzdy pisi co si opravdu myslim. Za recenzi nebyla poskytnuta zadna financni odmena (pouze produkt samotny).

2 komentáře:

  1. Jo, tak tenhle nápad - rtěnka+paletka, se mi líbí hodně. Jako dárek pro kámošky, to je úžasné!

    Maru Giveaway o sadu Konad Care

    OdpovědětVymazat
  2. Překrásné barvičky, přesně takové mám ráda. Pořád vybírám a hledám, co krásného si koupit teď. Máš na blogu hodně zajímavých tipů (a já tím pádem zas ještě složitější situaci) :))))
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!