O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

30. listopadu 2014

M.A.C - Pro LongWear Paint Pot (Vintage Selection)


Mozna si vzpominate, ze jsem Vam uz o Paint Potech psala a taky jsem se zmnilovala, ze se urcite poohledu po dalsich.. no a je to tady .-)

Po Let's Skate, ktera je mojim milackem a neutralizacni Painterly, kterou pouzivam skoro kazdy den, pod jakekoliv liceni, jsem sahla po Vintage Selection, ktera je krasna staro-ruzova s nadechem do bronzova. Je plna trpytek, ktere jsou ovsem miniaturni a na vicku vytvori krasny prozarujici efekt.


Baleni MACu je proste krasne (me se libi moc), jednoduchy skleneny kalisek a cerne plastove vicko. Ja jsem na jednoduche designy, ktere jsou zaroven funkcni a tohle to presne splnuje!


Skladuji je dnem vzhuru, coz zajisti to, ze na prvni pohled vidite barvu a tak se krasne muzete rozhodnout, kterou dne pouziteje.


5 gramu, ktere zde dostavate si myslim, ze Vam vydrzi opravdu dlouho. Painterly pouzivam temer kazdy den a zatim ji ubylo sotva velikosti briska prstu.



Strasne tezko se foti, protoze hazi odlesky do spousty odstinu, ale pokud mate cestu kolem MACu, urcite na ni mrknete na vlastni oci. Pozor, pod umelym osvetlenim neni tak dokonala. Doporucuji maznout na ruku a jit se podivat ven na denni svetlo, to teprve uvidite tu nadheru.



Co Vy na ne? Libi se Vam Paint Poty?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!