O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

29. listopadu 2014

Makeup Revolution - Baked Eyeshadow (Bang Bang)



Zapecene stiny se ke me dostali opet od PR znacky Makeup Revolution. Predchozi recenzi na uzasne pigmenty si muzete precist zde: http://www.blondatejsvet.cz/2014/11/makeup-revolution-pigment-grandeur.html



Baleni je az napadna kopie zapecenych stinu Bourjois. A ja proste kopirovani znacek nemam rada. To dobre vite, pokud me ctete. Ano, ja vim, ze tady MR pridal dva stiny navic, ale i tak je asi jasne odkud "inspirace" prisla.

Na obranu musim rict, ze se oteviraji lepe nez Bourjois, ovsem penovy apklikator je zase o neco horsi. Pokud je jako ja nepouzivate, tak Vam tenhle maly minus vadit nebude :-)


Dostala jsem odstin Bang Bang, ktery bych si sama si nikdy nevybrala. Jednak na tmave stribrne/sede stiny vubec nejsem a navic si myslim, ze mi neslusi.

Celkove se mi libi jak je paletka sladena. Libi se mi svetloucky stin, ktery se hodi do vnitrnich koutku a ocenuji "namodraly" stin, ktery pekne ladi s celou paletkou.


Bohuzel mam velky problem se stiny jako takovymi. Jak jsem rikala, nejsem fanynka zapecenych stinu obecne, ale to bych jeste prekousla.

Bohuzel ac mame v paletce stinu 5, tak na ocich s nimi vykouzlite v podstate barvy 3. Dva nejsvetlejsi stiny na oku proste budou belavo-stribrne. Dva tmave stiny jsou proste cerna, ktera je malo intenzivni.

Modry stin aplikovany na sucho se dost ztrati, pokud ho pouzijete v kombinaci s tmavymi stiny. Pokud ho ovsem pouzijete na mokro v kombinaci pouze s dvema svetlymi stiny, tak z nej "modrou" dostanete. A dokonce je dost tmavy na to, aby Vam poslouzil jako "nejtmavsi" barva pro zmaveni zahybu oka.




Na obrazku vyse jsem se snazila udelat swatche tak, abyste barvy videli, ale myslim ze i zde je zrejme jak jsou si svetle a tmave stiny podobne. Modra je na vyse uvedenem obrazku aplikovana na sucho. Takze na mokro to rozbali o neco vic...

Celkove musim rict, ze paletka neni moje oblibena od MR (tu Vam predstavim priste...a  to je bude pratele pecka, tak se teste :-)). Na druhou stranu jeji cena je pouze 119,- Kc, takze pro zacatecnice nebo na nejake experimenty je to podle me ok. Dost me lakaji jine barevne kombinace, napriklad Chocolate Deluxe, ktera je ladena do krasnych nude odstinu ala Naked 3:
http://www.makeuprevolution.cz/produkty/makeup-revolution-5-baked-eyeshadows-zapecene-ocni-stiny-odstin-chocolate-deluxe/

nebo Pure and Innocent, ktera je jeste vice do nude:
http://www.makeuprevolution.cz/produkty/makeup-revolution-5-baked-eyeshadows-zapecene-ocni-stiny-odstin-pure-and-innocent/

Co Vy a zapecene stiny? Mate je radi?

Dekuji Makeup Revolution za poskytnuti produktu k recenzi!
Poskytnuti produktu nijak neovlivnuje recenzovani, vzdy pisi co si opravdu myslim. Za recenzi nebyla poskytnuta zadna financni odmena (pouze produkt samotny).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!