O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

24. června 2014

benefit - they're Real! push-up liner


Po dlouhe - dlouhe dobe mam pocit, ze se vyplatilo mit "clenskou" karticku Sephory. Protoze jinak me jejich - na jmeno zaslana - sleva na 10% neskutecne toci! Kdyz v kazdem nakupaku rozdavaji 20% komukoliv....

No ale zpet k jadru pudla... Dostala jsem poukaz na vyzvednuti testeru prave tohoto noveho produktu. Zdarma. Jen za vyzvednuti - nebylo to podmineno nakupem cehokoliv.. Juch.
 


Chvala reklamy.... "rikaji o ni" ty, ktere jej vyzkousely:





Baleni je plastove, cerne. Aplikator je sesikmeny plastovy - uvnitr duty. Odtud se nahoru tlaci produkt - gelove linky.


Trochu mazla, ale snad je videt jak se produkt tlaci skrz aplikator: 


Tenouckou linku s nim moc neudelate - ona je pak totiz jaksi smouhata. Na tlustou linku to neni spatne, ale strasne spatne se s nim pracuje. Klasicke gelove linky se stetcem, nebo i tekute mate na oku x krat rychleji. Opravdu to neni nic na ranni liceni, kdy nemate tuny casu..

Dalsi problem je v konzistenci - vodeodolna mi neprijde. Rozmazne se mi pres den. Nicmene co me stve nejvic je to, ze se spatne odlicuje. Zkousela jsem vsechno.... olejove odlicovace, dvouslozkove, mleka, micelarky... vsechno... a proste jeste nekolik dnu Vam na vicku zustane "seda" linka.

Tento produkt je pro me zklamanim. Manipulace a spatne odlicitelne predevsim. Opravdu si nebudu kazdy den drit vicka, kdyz nahodou nechci jeste x dnu chodit se zbytkem linky :(

Linky je mozno zakoupit v Sephore (pozor, ne vsechny jej budou mit). Cenu plneho baleni se mi zatim nepodarilo nikde najit. V USA stoji original 24$



Meli jste moznost zkusit tester? Jak se Vam libil? Uvazujete o koupi?

Pokud byste vedeli cenu v CR, dejte ji do komentaru, prosim, pro ostatni. Dekuji

12 komentářů:

  1. Já jsem taky dostala miniaturu, a teda musím říct, že mě vyhovují :). Udělám s nimi moc hezkou linku, dokonce i tenkou :D. Tak jsem se rozhodla, že si je koupím v předprodeji v Palladiu. cena je 750kč a s 20% slevou mě vyšly na 600 :). Jinak já normálně odličuju oči ubrousky z Douglasu a jde mi to v pohodě, někdy používám Yves Rocher odličovač a tím to jde taky super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tisic lidi - tisic chuti :-)

      Jsem rada, ze aspon nekomu sednou..

      Vymazat
    2. ale musim rict, ze me cena prijde i tak vysoka.. nejradeji pouzivam tekute linky od Sephory, ktere se daji poridit kolem dvou stovek - navic Sephora na svou znacku ma casto slevy.. no a ty svoje mam uz pres rok a porad tam je jeste dost.

      Vymazat
  2. A já prostě pořád nevím, protože na mě Sephora kašle a poukaz mi neposlala! Fakt mě tím nakrkli, protože kdejakou blbost posílají a tohle ne! Já se prostě naštvu tak, že si je opatřím ze zahraničí a finančně podpořím raději jinou pobočku, než tu českou :) a pořád nevím, co si o nich myslet, protože ty ohlasy jsou tak 50 na 50, ach jo :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rendy tak to me fakt mrzi. Me vetsinou Sephora taky posle prd, ale tentokrat.. nevim co se stalo.

      JInak presne vim jak to myslis - casto kupuju radeji venku nez tady. Sephora je fakt horsi a horsi /jak cenove tak politikou/ :( je to fakt skoda

      Vymazat
    2. Poukaz jsem dostala. ..den po skončení akce. ..takže tak. Nicméně mě zrovna toto neláká, ačkoliv Benefit mám ráda, tohle nekoupím.

      Vymazat
  3. Mě nenadchly,navíc mi bylo na Arkádách řečeno že budou stát cca 1000 Kč a to mi tedy připadá strašně moc.Odlíčit mi šly skoro samy ubrousky Douglas,až jsem byla překvapená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ubrousky Douglas mam moc rada - jen mi zrovna dosli. Ale az se stavim pro nove, zkusim... diky za tip

      Vymazat
  4. No ja jsem toho nazoru, ze proste nemuze byt "push up" linka, ale spis moje schopnost si namalovat "push up oko", ne? :D Prijde mi to ale jako hodne originalni nazev, nicmene me to vubec nelaka... Ted akorat objednavam vodeodolny od mufe, tak doufam, ze za to budou aspon stat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to, že nepůjde zas o tak převratnou novinku, jak avizovali. Skoro bych o nich taky uvažovala, kdyby za to stály, ale čtu jen samá negativa. Prdím na ně a hlavně nehodlám podporovat českou Sephoru.

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!