O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

22. května 2014

realTechniques - night owl makeupkit (LIMITOVANA EDICE)



Dneska tu pro Vas mam recenzi uzasne palekty od Sam a Nic Champan (Pixiwoo) - pokud sledujete jejich YouTube kanal, pak jste mozna vydani teto paletky uz zaznamenali. Ja ji byla nadsena hned a tak jsem s objednanim nevahala. Jedna se o limitovanou edici, takze pokud mate zajem, pospeste..




Objednavala jsem primo na realTechniques strankach. Cena je 25$ - postovne do CR maji uzasne - vyslo na 2,50$  - a diky nizke cene paletky se vejdete pod limit pro platbu DPH - juch.



Paletky jsou ve dvou variantach - modern neutrals a night owl. Ja vybrala prave tu night owl - neb neutralnich stinu mam doma uz opravdu dost. Navic me ve videich, ktere maji na svem kanalu realTechniques zaujal fialovy a namodraly odstin :-)


Paletka obsahuje 4 ocni stiny. Tri jsou  uplne matne a jeden (ten nejtmavsi) ma v sobe stribrne trpytky.
Dale jedny - cerne - gelove linky
Jednu tvarenku v broskovove barve
Jeden kremovy rozjasnovac
Dva lesky na rty - merunkova barva /na rtech velmi svetla/ a cervena - uzasna studena cervena v intenzite tekute rtenky!


Pro vetsi obrazek si kliknete :)


A tady uz mate jak vypadaji na pleti: 



Nadherna je ta fialova a namodrala!

Krome toho nejtmavsiho stinu - ktery je hrubeji namlety - jsou uzasne. Hebke, maslovejsi, jemnoucce namlete, skvele se s nimi pracuje a jsou moc dobre pigmentovane.

Stiny jsou nejoblibenejsi cast paletky pro me.

Gelove linky nejsou vubec spatne - uvidime jak dlouho vydrzi nez vyschnou

Tvarenka je moc pekna - zadny takovy odstin zatim nemam, takze super! Na tvarich vypada velmi prirozene a pekne

Kremovy rozjasnovac neni nic pro me - ja mam radeji ty pudrove. Presto musim rict, ze ma peknou barvu a slusnou vydrz (na moji extramastne pleti) da 4 hodiny.

Lesky na rty - ten broskvovy na mych rtech doda lehounky nadech do oranzova. Ten rudy - to je ovsem pecka! Tak peknou cervenou jsem jeste nevidela. Dokonce je to prvni cervena, kde mam pocit, ze mi opravdu slusi! Oba maji velmi prijemnou texturu, nelepi, lehce voni po vanilce. Ale opravdu jen lehoucce.

Karticka, ktera byla v baleni: 



A jako specialni darek objednavka obsahovala jeden ze stetecku realTechniques. Skvely darek! Opravdu prakticky, ktery vyuzijete. Hodi se jak na gelove linky z paletky, tak treba na vnitrni koutky oka na projasneni. 



Celkove musim rict, ze jsem z paletky nadsena. Uplne me uchvatila kvalita stinu, zpracovani paletky, rudy lesk na rty a darek.

Well done! Nemohu nez doporucit.

Co Vy a realTechniques? Mate radi? Ja od nich uz mam par stetcu a jsem moc spokojena:
http://www.blondatejsvet.cz/2013/05/real-techniques-stetce.html
http://www.blondatejsvet.cz/2012/11/real-techniques-moje-prvni-zkusenost.html

6 komentářů:

  1. Paletka vypadá skvěle a překvapilo mě to poštovné, to je luxusní cena :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak jste na eshopu platila? Pokouším se objednat paletku a štětce, ale přes PayPal mi to za boha nejde. Psala jsem na jejich zákaznickou linku, ale nedokázali mi poradit, nikde jinde se mi nestalo, že by nešlo zaplatit... už jsem z nich zoufalá :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kartou online. Nemam paypal a nemam ho vubec rada :))

      Vymazat
  3. A jak zaplatím kartou? Nabízí mi to jenom platbu přes PayPal... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenuz je to dlouho, nepamatuju si to... Ale snad nejak pres pay pal mas moznost zaplatit kartou (bez nutnosti paypal uctu)

      Vymazat
  4. Ahaaa, heureka :) Problém byl v háčcích a čárkách, nechtělo mi to vzít doručovací adresu a proto při platbě hlásilo chybu, tak se omlouvám za dotaz :) Hezký večer Verča

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!