O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

21. ledna 2014

Rimmel - Stay Matte - Liquid Mousse (100 Ivory)



Tenhle novy makeup se objevil v nasich drogeriich na podzim lonskeho roku. Byl to prvni makeup, ktery jsem koupila velmi rychlym vyberem BEZ zkouseni barvy. Strasne jsem pospichala, muz na me cekal venku a ja proste tenhle chtela zkusit. Vzala jsem nejsvetlejsi barvu 100 Ivory a doufala, ze to bude jako vzdy v nasich drogeriich = nejsvetlejsi se da v pohode nosit i v lete :)))


A mela jsem stesti! Odstin je krasne svetly, ale bledulkam bych ho urcite nedoporucila! Preci jen, kdyz mrknete na posledni fotku, uvidite, ze uplne svetly neni.. coz je asi jeho jedina chyba. Me barva sedi skvele, ale nejsem si jista, jestli bude sedet vsem, takze urcite doporucuji vyzkouset..

Jedna se o penovy makeup, ktery ma tuzsi konzistenci, ale neni treba se bat, roztira se skvele! Kryci schopnosti bych oznacila za stredni. Male nedokonalosti zakryje, ton pleti sjednoti, na vetsi neplechu budete muset vzit korektor - coz jak dobre vite, ja mam radsi. Nez vysoko kryci makeup. Vim, ze na nej delala recenzi i Rendy, ktere treba vubec nesedl, tak se schvalne mrknete jeste k ni... Kdyz jsem jeji recenzi cetla, uz jsem ho davno pouzivala cca 2 mesice, takze jsem byla dost prekvapena. A uprimne, cist ji drive nez jsem ho koupila, neporidila bych ho.. protoze na Rendy hodne dam. Ma podobnou plet jako ja a casto mi prave veci, ktere ona doporuci sedi a naopak. Tady to mame kazda jinak :-) (Pouzn. Double wear od Este Lauder taky miluju, Rendy :)))

Nedavam ho ovsem vubec v takove vrstve jako ukazuje Rendy na svych fotkach. Ja ho opravdu zapracovavam do ztracena, takze nakonec neni na pleti moc poznat, ze bych nejaky makeup mela. Jen vypada sjednocena a pekne hladka. Pak dam trochu korektoru pod oci a na pripadne pupinky, pudr /taky Rimmel Stay Matte) a hotovo... nadhera..

Ja mam hoooodne moc mastnou plet. A tenhle krasavec me udrzi matnou 6 hodin, co je slusne, protoze doposud jsem prepudrovavala v poledne (=po 4 hodinach), coz ted nemusim a staci mi tak nekdy kolem 2-3 prepudrovat a vydrzim tak az domu.. coz je BOMBA!



Slozeni je chemicky koktejl,no..



Konzistence: 


Na moji pleti se barevny ton krasne "ztraci".. 


Kupovala jsem ho v DM - puvodni cena 159.- Kc na kterou jsem mela 25% slevu (joker na znacku Rimmel). Za tuhle cenu ho koupim i priste, protoze od te doby, co ho mam vytlacil i mnohem drazsi makeupy, ktere doma mam.

No nejsem si jista, jestli Vam touhle recenzi pomohu, neb jak rikam me samotnou prekvapilo jak moc Rendy nesedl.. Uvidite, zkuste ho v drogerce na ruku a uvidite...

3 komentáře:

  1. Prostě 100 lidí, 100 chutí :) Tohle je krásný příklad toho, jak je kosmetika individuální :) Mě obecně podobné pěnovo-krémové (našlehané) textury nesedí a tenhle mi nesedl teda extrémně hodně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ho už taky používám dělší dobu a jsem s ním spokojená :-) A je pravda, že mě recenze u Rendy dost překvapila, ale tak to prostě asi je - sto lidí má sto chutí :-)

    http://lostincosmeticsworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!