O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

7. ledna 2014

Anastasia Beverly Hills - Dipbrow Pomade



Ani nevim, kde presne jsem o tehle novince slysela poprve, ovsem hned bylo jasno, tohle presne hledam!! A tak jsem nevahala a objednala jakmile to slo.

Kupovala jsem ji primo na jejich strankch www.anastasia.net, zasilaji po celem svete, takze super. Zasilka dorazila do tydne, vse bylo naprosto v poradku.

A ted tedy o co se jedna. Jde o barveny "gel" na oboci. Vlastne neco jako tuzka na oboci v kelimku. Duvod proc tuhle vecicku proste potrebuju je ten, ze tuzky mi moc nevyhovuji - nemam rada ty, ktere se musi orezavat a tech automatickych je u nas opradu malo.. a to nemluvim o odstinech. Jako blondyne mi vetsinou i nejsvetlejsi odstin prijde moc tmavy nebo moc do oranzova...

A prave tenhle gel je idealni na vykresleni tvaru oboci, jeho zahusteni na konci /neb tam vlastni oboci skoro nemam/ a potom vezmu klasicky praskovy stiny a jemne doladim - cimz vznikne prirozenejsi vzhled.




Muj odstin - nejvetlejsi Blonde:




Baleni v kelimnku je proste uzasne. Je videt, ze na obalech si dava opravdu zalezet! I samotna krabicka je vazne krasna. Cerna elegantni s kovovym pismem a logem. Kalisek je pak skleneny, vicko opet cerne. Produktu samotneho jsou 4 gramy, coz mi prijde velmi slibne... (stejne mnozstvi jako Color Tattoo).




K jeho nanaseni pouzivam klasicky zkoseny stetec (Angle stetec) se kterym se opravdu skvele kamaradi.


Tohle uz je jak vypada na moji pleti. Jak vidite, je opravdu svetloucky, bez oranzovych podtonu.

Kdyz s nim pracujete poprve, prijde Vam, ze je moc tekuty, moc mastny... ale neni treba se bat. Jakmile zaschne, tak drzi opravdu skvele cely den. Je ho potreba opravdu malicko, protoze je dobre pigmentovany, takze si myslim ze mi tenhle kalisek vystaci tak do duchodu :)) Pokud nevyschne - coz se dozvim casem.. budu reportovat.

Zatim jsem opravdu nadsena. Skvele doplnuje moji rutinu co se oboci tyce. protoze jen sitny mi opravdu nestacili. Tohle byl presne chybejici clanek :)

Jaky nazor mate na tekute produkty na oboci Vy? Vim, ze existuje necopodobneho - jen v tube i treba od Makeup Forever... jen jsem ho zatim nezkousela, takze tohle bylo moje prvni setkani s produktem tohoto typu.

6 komentářů:

  1. Vypadá to skvěle! Já mám pudrové i gelové sady na obočí a vyhovuje mi oboje:)

    OdpovědětVymazat
  2. já po tom gelu na obočí tak strašně toužim :)) v čr není k sehnání nic na obočí do zrzava, ale ten odstín auburn konečně vypadá slibně. Ale to poštovný je síla, gel stojí 18 dolarů + k tomu dalších 18 dolarů poštovný, to si nemužu dovolit s tím jak jedu od vejplaty k vejplatě :/ Holt budu čekat a doufat že se to někdy začne prodávat tady :)

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj, můžu se zeptat kolik stálo poštovný? a neplatila jsi žádný clo? do ČR to asi bude podobný :)

    OdpovědětVymazat
  4. mňa by tiež zaujímalo cca. poštovné:), ja by som k tomu rada prihodla aj ten kontúrovací kit, ale objavila som ho aj na ďalšej stránke a predpokladám, že by to nerobila zas taký rozdiel...aj keď na tej, je zas to poštovné dosť..:/

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, dostala jsem se sem úplnou náhodou, protože přesně tenhle gel sháním a výmýšlím, jak to udělat, abych nezaplatila stejnou částku jako za gel i za poštovné. Objevila jsem ho na Amazon.co.uk, takže kdybyste se chtěla některá podělit o poštovné, jsem k dispozici :)
    Prolétla jsem letem světem blog a musím řict, že určitě zavítám častěji, a to nejsem ani blonďatá ;) (y)

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!