O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

10. ledna 2014

Anastasia Beverly Hills - Brow Pen


  Fixa na oboci?


Jj, je to tak. Fixa na oboci :-)



Mozna trochu revolucni produkt.. nicmene jsem koukala, ze uz jej ma i vice znacek. Tak nevim jak je to s tou revoluci :-)

Opet jsem kupovala primo na jejich strankach. Zasilka dorazila do tydne a bez problemu. Vybrala jsem si odstin Universal Light.




Duvod proc jsem jej poridila ja bylo, abych mohla dokreslit vnejsi cast oboci, ktere prakticky nemam :-( A prave Sam z Pixiwoo tohle doporucovala jako skvely produkt.

Jak vidite, svetly je dost, hezky odstin. Jak vidite, fix ma opravdu tenky hrot a da se snim krasne "nakreslit" i hodne slaboucka linka, coz je prave idealni, na vykresleni oboci - neb malymy kratkymy tahy udelate presne ten dojem, jak by to bylo vase vlastni oboci.

Je to trochu casove narocnejsi nez klasicka tuzka, ale vysledek stoji za to. Hodim Vam casem na Instagram fotku... 





Zaver pro me je: produkt je to dobry, opravdu s nim nakreslite skvele oboci, ovsem casove je to narocnejsi. Neni to podle me na denni liceni. Na specialni prilezitost, kdy potrebujete vypadat opravdu dobre je to skvele. Takze ne, nemusite si ho kupovat, urcite se bez nej obejdete.

Pro profesionalni stazisty si myslim ze se urcite hodi...

1 komentář:

  1. ja mam najradsej tiene na obocie :)


    Pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!