O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

23. září 2014

Real Techniques - Sada štětců Nic's Picks

Dnes si dame jednu zhavou novinku. Spis nez uplna recenze je to spis predstaveni, abyste videli, co je noveho a pokud mate zajem, mohli objednat. Zajem pry bude velky a pocet kusu je omezeny, takze i Sam z Pixiwoo rikala, ze kdo ma zajem, at nevaha. Samozrejme to muze byt reklamni trik... ale tak.. :-))

Uz jednou tu byl takovyhle vyber - Sam's picks a musim se priznat, ze ten me tehdy nezaujal vubec. Zatimco Nic's Picks me zaujal a to moc.. :-)

Real Techniques stetce obecne mam moc rada, takze tam nebylo proc vahat. Sada mi prisla skvela jak vyberem stetcu tak designem - ja jsem na stribrne veci :-)


Sadu jsem objednavala na www.beauty-bar.cz za 889,- Kc. Mam s nimi velmi dobrou zkusenost. Objednavka prisla dva dny od objednani. Takze mohu vrele doporucit.

Objednat je muzete i primo na http://realtechniques.com/, ovsem jednak tam budou az 1. rijna (podle info od Sam v nekterem z jejich poslednich videi) ale pak musite pocitat s tim, ze Vam posta vymeri DPH pri dovozu.

Ale pojdme si predstavit sadu:




Obsahuje 5 stetcu v unikatnim designu - stribrne telo. Z nich 3 jsou exklusivne pouze v tomto setu - tedy nemuzete je zakoupit samostatne.



Blizsi popis ze zadni strany:



Baleni je moc pekne - bile penove s barevnymi vzory:


Ted k jednotlivym stetcum.

Prvni je duo fiber face brush - bude se skvele hodit na kremove produkty pripadne na rozjanovac. Je hezky mekoucky - velmi jemny. 


Cheeck brush mi asi nejvice pripomina Expert face brush, ktery miluju a pouzivam kazdy den na naseni makupu. Je malicko vetsi a vice jemny, ale jinak je stejny. Zatim jsem ho zkousela jen na pudrove produkty, ale urcite mam v planu zkusit i na aplikaci makeupu. 


Angled shadow brush jsem si puvodne myslela, ze ani nebudu moc pouzivat, ale opak se stal pravdou. Moc rada ho pouzivam jako blending brush. Tedy na zapracovavani stinu do ztracena. Je neskutecne mekoucky a skvele se s nim pracuje.


Base shadow brush je moje stalice, mam jeden z prvni sady a pouzivam ho porad. Na pudrove stiny i na kremove! Jsem moc rada, ze mam zalozni kopii!


Eyeliner brush - yes! Ano! V sade Satrter set byl totiz jeho predchudce, ktery byl na me moc tlusty - kopyto proste :))) Ale tenhle ma kratsi stetiny a je uzsi - skvely pomocnik na linky i na oboci! Tohle je muj asi nejoblibenejsi ze sady!


Doposud jsem psala o Real Techniques zde:

http://www.blondatejsvet.cz/2013/05/real-techniques-stetce.html
http://www.blondatejsvet.cz/2012/11/real-techniques-moje-prvni-zkusenost.html
http://www.blondatejsvet.cz/2014/05/realtechniques-night-owl-makeupkit.html
http://www.blondatejsvet.cz/2014/07/realtechniques-retractable-kabuki-brush.html
http://www.blondatejsvet.cz/2014/07/realtechniques-blush-brush.html 


Co Vy na to? Libi se Vam sada? Ja jsem nadsena a nemuzu, nez doporucit. Nove stetce jsou uplne dokonale - je na nich videt, ze se poucili z prvni rady a zapracovali vylepseni, coz moc ocenuji! Design je pro me osobne krasny. Pomer cena / vykon mi prijde fer. Clovek dostane 5 full size stetcu za cenu cca 2-3.

Stetce nemam dost dlouho na to, abyc Vam rekla, jak se budou chovat pri myti a jak dlouho vydrzi, ale obecne mam s RT nejlepsi zkusenosti. Zadny ze stetcu me nikdy nezklamal. Stetiny z nej nevypadavaji, myti zvladaji bez problemu. Dobre schnou.

Dalsi vyhoda - jsou synteticke = neublizuji zviratum jejich vyrobou.


2 komentáře:

  1. Mě se tahle sada líbí moc a pořád nad ní uvažuju. Možná bych si jí koupila později, třeba koncem roku, ale to už zřejmě nebude k sehnání, takže mám asi smůlu :( Ale ty dva velké štětce na tvář se mi líbí moc!

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!