O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

21. srpna 2014

TooFaced - Melted Liquified Long Wear Lipstick (Melted Violet)


Novinka od TooFaced me nenechala chladnou hlavne kvuli odstinum /dvema - tomuhle fialovemu a potom ruzovemu/. Nez jsem se dostala do Sephory, kde TooFaced maji, ruzova byla beznadejne vyprodana - nedivim se. Je to krasna barvicka podle testeru. Vzala jsem tedy za vdek touhla fialovou kraskou - ostatne takovou barvu doma jeste vubec nemam.



Baleni je tubicka - krasne se vejde do kazde kabelky, zatim se mi neotevrela samovolne, takze dobry :-)



Trocha chvaly primo od vyrobce... :-)

A slozeni:


Aplikator je penovo-meky vrchni dil do ktereho uvolnujete produkt tak, ze zmacknete tubicku.


Tady vidite jak se postupne produkt uvolnuje do aplikatoru - takze jej muzete pohodlne nanest. Chce to trochu cvicku, abyste vychytali kolik mate zmacknout. Pokud zmacknete malo, neuvolni se dost produktu a po rtech "nekreslite" rovnomerne.

Zkoseni aplikator pomuze sice pri presnosi aplikace, ale rozhodne to neni tak precizni jako rtenkou nebo chubby stickem. Nevidite totiz kam az produkt "saha" - takze zase chce to cvik nebo pouzit konturovaci tuzku.


Vybrala jsem odstin Melted Violet, coz je do studena ladena nafialovela. 


Vypada trochu blaznive, ale na rtech vypada moc pekne.




Celkove musim rict, ze ano, prijde mi to trochu jako revolucnip rodukt v tom smyslu, ze je to sice tekuta rtenka, ale ma zaroven i aplikator. Nicmene to zaroven vidim jako jednu z nevyhod - neb aplikace s nim neni tak presna jak mam treba ja osobne rada. A ne vzdy se mi chce ztracet cas jeste s konturkou...

Cena 570,- Kc (ja mela stesti na 20% slevu) se mi zda taky dost vysoka. Dalsi nevyhoda je pocet odstinu - aktualne je dostupnych /v CR/ - 6. Na strankach TooFaced je info, ze jsou ke koupi dalsi 4.... ktere u nas samozrejme zatim nejsou :)

Vydrz je slusna - kolem 5 hodin. Piti vydrzi bez problemu s jidlem je to horsi. Nejvic mi vadi otiskovani - opravdu se velmi snadno stira... Ja nevim, opravdu mi za tu cenu neprijde UZASNA. Je dobra. Ale to fakt neni to, co od produktu na rty ocekavam.

Meli jste moznost uz zkusit? Jak se Vam libi tekute rtenky obecne?

4 komentáře:

  1. Já většinou tekuté rtěnky přehlížím, protože se mi nelíbí odstíny. A s těmito Too Faced je to stejné, nelíbí se mi ani jeden odstín, a vím, že by mi neslušely. Tu cenu bych i přežila, ale ty odstíny, bohužel :(.. Jinak bych je ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, já se po ní byla v Sephoře mrknout a už byl jen "tvůj" odstín, který by mi bláznivě neslušel (všechno fialové na mě vypada fakt podivně), takže jsem odešla s nepořízenou. No a když teď čtu, že se to i stírá, tak jsem nakonec snad i ráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já pořád váhám, jestli si ho pořídit nebo ne. Vadí mi malý výběr barev a ten aplikátor, se kterým se barva dost špatně a nepřesně nanáší, ale zase na druhou stranu se mi líbila konzistence... Tak uvidíme :))

    OdpovědětVymazat
  4. Mám Ruby. Aplikuje se mi dobře. Ale já vždycky používám konturku. Výdrž jsem očekávala lepší. Chtěla jsem vyzkoušet tekutou rtěnku, ok, ale vracím se ke svým krémovkám.

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!