O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

4. července 2014

Benefit - Gimme Brow - objemovy gel na oboci


Benefiti gel na oboci me zaujal na prvni pohled - kvuli velikosti kartacku. Konecne nejaky gel, tkery ho ma opravdu malicky, takze se s nim dobre pracuje i na samych koncich oboci... super!

Dlouho jsem sama sebe presvedcovala, zda jej potrebuju... Nakonec me udolala akce 2+1 na Benefit, kterou jsme vyuzili s kamaradkou.. juch.


Vybrala jsem nejsvetlejsi odsin Light/medium, ktery je opravdu krasne ladeny do studena. Ac jsem blondyna, sedi ke me skvele! Casto byvaji medium odstiny hodne tmave, ale tenhle je uplne skvely.

Co pisou: 


Originalni popisek je pomerne kratoucky :)


Takhle vypada: 


Kartacek ma si tak tretinovou velikost gelu od Alverde...  Skvele se s nim manipuluje!


Osobne mi bohuzel jako jediny produkt na oboci nestaci. Mam pomerne divne rostle oboci, a potrebuji tak doplnovat kousky, na coz uz gel nestaci. Dokresluji tedy nejdrive Dip Pomade od Anastasia a potom procisnu prave timhle gelem a super!

Pokud potrebujete jen zafixovat a malicko vyplnit oboci, bude Vam uplne v pohode stacit jen on.

Jake produkty pouzivate na oboci Vy? Mate radeji tuzku/gel/pudr?

3 komentáře:

  1. Mám ho v té tmavé verzi, stačí mi na obočí jen toto. Bacha ale - vysychá, chce to pořádně zavírat. Barevnej gel od Narsu je zas naopak dost tekutej...chtělo by to nějakej míchanec mezi nima. Nicméně jsou to moje dvě nejoblíbenější věci na obočí.

    OdpovědětVymazat
  2. Já na obočí používám jen čirý gel pro fixaci, ale tohle mě docela zaujalo, jen bych ho asi potřebovala spíš v té tmavší variantě :)

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!