O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

30. června 2014

Dior 5-Colour Eyeshadow Palette (Stylish Move 970)


Po tehle paletce jsem koukala uz par let. Urcite jsem aspon jednou chtela zkusit nejakou High End znacku typu Dior, Chanel, Armani atd.. opravdu me zajimalo, zda je jejich kosmetika tak dobra - jak je draha.

A jednou prisel ten den. Po velkem narocnem projektu v praci jsem si ji objednala z FeelUnique.com jako "odmenu". Cena byla 40Ł - postovne zdarma.

Vybrala jsem paletku s nazvem Stylish Move (970)


Baleni v latkovem pytlicku me nejak extra nevzalo.... Radeji bych preferovala nizsi cenu bez zbytecnych "blbinek" kolem... jestli vite, jak to myslim. 


Baleni je bytelne, tmavy plast. Mohlo by byt mensi - podle me je zbytecne velka na to, jak male stiny obsahuje. Samozrejmosti je male zrcatko ve vicku - podle ktereho se da v nouzi oci nalicit.. 


Po stanach zbytecny prostor na dva aplikatory - pardon, ale zadna zmena oproti tem nejlevnejsim z drogerie. Opet bych radeji uvitala mensi baleni paletky bez aplikatoru - leteli do kose. Fakt nepotrebuju pidi penove aplikatory jen proto, ze je na nich vyrazeno Dior... 

Tvar stinu v paletce i jejich relief se mi libi moc. Opravdu rozkosne.


Barevne slozeni paletky se mi moc libilo. Stredni tony doplnene tmavsim - ladenym do fialova. Zamerne jsem vybirala kombinaci na denni liceni - aby se drazsi porizovaci cena opravdu vyplatila. 


Bohuzel prostedni kremova barva a horni svetle ruzova (pravy horni roh) jsou ve vysledku na kuzi totozne. Tady jsem byla vazne zklamana. Ruzova totiz neni vubec ruzova... ale opravdu kremova bez nadechu ruzove.

Dva stredni tony (pravy dolni roh a levy horni roh) jsou opet velmi podobne. Rozdil mezi nimi dole na fotce vidite, ovsem na ocich vypadaji opravdu uplne stejne. Opet trochu zklamani pro me. 

Nejtmavsi odstin (levy dolni roh) je ze vsech nejuzasneji, nejunikatnejsi a nejlepe pigmentovany. Ten mam opravdu ze vsech nejradeji.



Celkove bych rekla, ze to pro me je spise zklamani. Cekala bych opravu mnohem vice pigmentovane stiny, ktere budou vypadat stejne jako v krabicce - tak na ocich. Mini paletka s peti stiny za cenu UD naked 3 mi prijde vazne zklamanim.

Za me - stiny Dior ne. Nerikam, ze nejsou pekne, ze je nebudu pouzivat. Budu, ale neni to WOW... Dalsi urcite neporidim a tak me i jejich limitky mohou nechat klidnou /aspon jedna znacka/ :-)))

Mate nejakou zkusenost s touto znackou? Jak se obecne stavite k temto opravdu velmi drahym znackam?

6 komentářů:

  1. Jednu paletku stínů od Dioru jsem si koupila na letišti a přesně jak ty - zklamání co se týče barev, na oku vypadalo všechno stejně... S kamarádkou si děláme občas výměny kosmetiky (co nesedne jedné, vymění té druhé za podobně nákladnou věc:)) a tak se jí hezky zbavila :D
    Z těhle dražších už mám jen 4 paletky stínů od Chanelu, tam jsem naprosto nadšená s pigmentací, nádherně se blendí atd, akorát jsou strašně šizené co se týče gramáže... Stíny jsou nalepené na takové keramické podložce a zbytek se prostě nedá vydolovat ven :( Za ty peníze bych čekala aspoň pořádný balení. Takže kvůli tomu už je pořizovat nikdy nebudu, vědět to dřív (začala jsem je postupně dopotřebovávat až letos), tak zůstanu jen u jedné paletky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze Chanel bude brzy :)

      no bohuzel je to pouceni, ze znacka neznamena vsechno...

      Tahle asi poputuje segre :-)

      Vymazat
  2. Jen jednou jsem udělala tu chybu, že jsem si koupila stíny Dior. Nikdy víc to opakovat nebudu :)

    OdpovědětVymazat
  3. mne takúto paletku podarovala mama, jej akosi nesadli odtiene, zatiaľ sa mi celkom páči, je jemná, taká na denné nosenie, čo som prekvapená, že tu spomínate dobrú pigmentáciu tieňov od Chanelu, mne sa práve zdá, že som všade čítala, aké sú nanič pigmentované, tak teda neviem..mala by si si zaobstarat niečo ďalšie ako náhradu za sklamanie:)

    OdpovědětVymazat
  4. Když Dior, tak rtěnky! Nic lepšího co do hydratace a pocitu na puse jsem nenašla. Myslím ty modré Rouge Dior. Jsou lepší i než Chanel. Stíny se v průběhu let zhoršily, i když letošní jarní limitka se povedla a miluju je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja bohuzel moc rtenkova nejsem takze nemam zkustenosti :)))

      Vymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!