O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

28. dubna 2014

bareMinerals - 15th Anniversary Mineral Veil Finishing Powder


Informace o teto limitce mi pristal v mailu od FeelUnique... A protoze mi prisel pudr v cestovnim baleni se stetcem jako skvely napad /obzvlaste pro nekoho, kdo ma ultra mastnou plet a musi se nekolikrat za den prepudrovat/, objednala jsem ho.

Stal 17,41Ł s tim, ze mam na FeelUnique aktivovanou slevu na brand bareMinerals 15% (postovne do CR je zdarma, neplatite DPH).

Feel Unique poskytuje kazdemu registrovanemu uzivateli moznost vybrat si jeden brand, na ktery ma pak trvalou slevu. Ja si vybrala bareMinerals.... Vy si muzete vybrat jakykoliv brand, ktery Feel Unique prodava. Brand je mozno zmenit pouze jednou rocne, takze si svuj vyber dobre rozmyslete..

Co je ovsem hodne zvlastni - nez produkt dorazil /asi tyden/, tak uz neni na strankach k zobrazeni...


Ale zpet k recenzi. Jak by to melo fungovat. Pudr je v baleni zavreny. Otocenim se na stetec nabere pudr, prepudrujete a zavrete zpet.

Pisou: 


Teoreticky by to  mohl byt klidne produkt roku, ovsem prakticky je tam jeden problem.... netesni! Baleni vubec netesni! Pudr se sype ven pri zavrenem "zasobniku" jako blazen!

Tohle si dat do kabelky? Nemozne! Nehlede na to, ze za par tydnu vyplytvate cely produkt do kabelky....


Teprve po vyzkouseni jsem zacala chapat proc uz mozna neni k dostani ani o nem neni zadna zminka.. Ac je porad na homepage bareMinerals stranky na Feel Unique:




Asi vidite jak je zapraseny - takhle uz prisel. Peclive jsem ho otrela a zavrela. Zkontrolovala, ze je opravdu dobre zavreny, vratila do krabicky a dala do kabelky. Za cestu domu /asi 20 minut/ byl opet stejne zapraseny :((


Vazne nechapu co se stalo? Jak mohli dat do prodeje takhel fail produkt? :((( Velke zklamani na 15 vyroci... :(

Libil by se Vam takovy produkt (pokud by tesnil)??

1 komentář:

  1. Ahoj, mohla bych se zeptat kdy přesně Ti nabídne FU slevu na vybranou značku?
    Děkuji

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!