O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

17. ledna 2014

theBalm - Mary Lou Manizer Luminizer (rozjasnovac)



Tuhle krasku jsem se rozhodla koupit zejmena ze dvou duvodu

- jednak nemam doma zadny poradny rozjasnovac, mela jsem sice tester od Benefitu, ale tekuty rozjasnovac proste neni nic pro me
- a potom proto, ze jsem o nem slysela opravdu samou chvalu... a to vsude, doma i ve svete

Od znacky theBalm uz par kousku vlastnim... tvarenku Cabana Boy a jednu z nove kolekce Instain v odstinu Lace. Dale pak paletku ocnich stinu NUDE tude. Tvarenky povazuji za skvele. Stiny z teto paletky me nenadchly. (stejnou jsem poridila i segre, tak doufam, ze te se bude libit preci jen vic.. )



Na papirove krabicce zezadu je pak jakysi policejni protokol Mary Lou vcetne otisku prstu.. nu, hezky detail. Pobavil :-) Na samotnem obalu je pak opet obrazek Mary Lou, je stribrny, zrcatko je dost velke, ale mam pocit, ze trochu zkresluje.... nicmene kdo by se licil u tak maleho zrcatka... zejmena rozjasnovac clovek potrebuje videt jaksi na cele tvari, ne? :)






Rozjasnovac je neskutecne jemne namlety! Lehce maslovy - vubec neprasi. Barevne je nekde mezi Albatrosem /vice stribrny/ a mym rozjasnovacem z drogerie od Essence. Je tedy stribno zlaty se studenym podtonem. Na pleti vubec trpytky nevidite, jen jas.. krasne odrazi svetlo a celkove vypada velmi prirozene.


Vlevo silna vrstva, vpravo rozmazane do ztracena.

Zaver: nejlepsi rozjasnovac, co jsem mela v ruce /jak jsem psala tekute mi nevyhovuji, jinak se mi libil jeste prave High Beam od Benefitu/. Urcite vyuzijte slev a dopravy zdarma na FeelUnique, pokud se Vam libi.

Kupovala jsem ji na FeelUnique.com, stala 12 liber a postovne bylo zdarma (coz me moc potesilo) :))

Co Vy? Jak se Vam libi?

5 komentářů:

  1. Rozhodnuté. Bude aj môj.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já o něm dlouho uvažuji..ale mám ten zlatý essence z upíří limitky tak se bojím aby nebyl moc podobný není? Já ten essence miluju, podle me je fakt skvely, ale az moc zlaty a snesla bych ho i lesklejsi a kdyby tohle splnoval thebalm jdu do nej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten upiri je o dost zlatejsi... Tenhle je mnohem studenejsi, jemneji mlety a vice na pleti zari!
      Mam i ten upiri, ale tenhle je proste.... Ach! :)

      Vymazat
    2. dobře, jdu do něj :D! a taky do hot mamy..když už..

      Vymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!