O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

31. ledna 2014

Lorac PRO Palette


Tohle je jedna z paletek, ktera se casto prirovnava k Naked od Urban Decay. Jedni tvrdi, ze je lepsi... druzi, ze Naked nenahradi.. Jak to tedy je?

Zacnu od zacatku - paletka se neda koupit v CR. Da se obejdnat treba na Sephora.com nebo loraccosmetics.com, nicmene Ti do CR nezasilaji, takze budete muset vyuzit sluzbu jako je Shipito, nebo pozadat nejakeho kamarada, aby Vam ji privezl. Cena je 42$, ke ktere je v pripade preposilaci sluzby treba zapocitat postovne co CR, cenu za preposlani + DPH, ktere Vam vymeri celni urad Ceske republiky.. tedy 21%.



Soucasti paletky je i mini verze jejich baze pod ocni stiny, kterou jsem nezkousela, darovala jsem ji dale, neb mam vyzkousenou a velmi oblibenou bazi od NARSu...



Par slov z obalu:


Baleni je velmi tenoucke - juch! Konecne to neni paletka, ktera Vam zabere pul kufru :))) Je to cerny plast s magnetickym zaviranim a slusnym zrcatkem uvnitr. 




Pro detail barev si kliknete na nasledujici fotku, ktera se Vam otevre v rozliseni vice nez dostacujicim :)))

Barvy jsou to naaadherne. Cela horni rada jsou stiny ciste matne. Dolni rada jsou pak shimmerove nebo vylozene plne velkych trpytek (jako napriklad odstin Gold).  Takze tady zase palec nahoru, protoze je to konecne jedna z mala paletek, kde je takhle vyvazeny pomer mezi stiny matnymi a trpytivymi!!




Pigmentace je skvela! Malicko horsi kvalita je prave u odstinu Gold, ktery ma tendenci opadavat - takze DOBRE oklepat stetec pred pouzitim....

Jinak jsou vsechny stejne skvele! Najdete tu prevazne "nude" nebo chcete-li "naked" odstiny pro prirozene liceni, ale i par peknych barev, ktere liceni pozvednou. Podle me idealni pomer.

Moje nejoblibenejsi jsou vsechny matne krome uplne nejsvetlejsi White, protoze osobne matny bily stin nepouzivam jako hilight. Ze spodni rady mam moc rada prvni dve /Nude a Champagne/ dale Lt.Bronzel, Pewer a Deep Purble spolu se Slate.

Jinymi slovy :))) Vsechny odstiny z paletky miluju - mam spise tedy kratsi seznam tech, ktere rada nemam:

White - jak jsem psala vyse, nepouzivam matny bily stin moc casto - jeho kvalita je ale dobra
Gold - hrubeji namlety, opadava, nemam ho rada kvuli kvalite
Garnet - je to zrzavy odstin ladeny do tepla, ktery proste mym ocim neslusi - jeho kvalita je ale opet dobra

(jako jedinou slabsi barvu tedy povauju Gold, ktera nerikam, ze se neda pouzivat. Jasne, ze da, ale neni to totozna - velmi vysoka - kvalita ostatnich odstinu)



Zaver:

Paletka je uzasna a jsem moc rada, ze ji mam! Rozhodne si myslim, ze se vyplati, pokud uvazujete o prvni vetsi paletce - z kvalitnejsich stinu, protze prave vysoky pomer matnych stinu je jednoznacne pro ni..

Na druhou stranu si nemyslim, ze by byla nezbytne nutnak, pokud vlastnite Naked jednicku (o jejich napodobeninach se nechci rozepisovat - zadna co mi prosla rukama se ani nepriblizila kvalite stinu od UD a podle me se vyplati nasetrit na aspon JEDNU kvalitni paletku, ktera Vam vydrzi opravdu leta a leta).

Rozhodne je uzasna na cestovani, tenoucka, pevna, magneticke zavirani.

A doporucuji si ji bud privest nebo poprosit nekoho aby Vam ji privezl, protoze pokud vyuzijete dosilasich sluzeb jeji cena se bude pohybovat kolem 1700 Kc (cena paletky + dopravy do skladu Shipito + cena sluzby Shipito + cena dopravy do CR + DPH).

EDIT: uz jde objednat na Amazon.com s tim, ze Vam ji poslou az do CR. Vysledna cena pak je: 

 

Tedy nejakych 1400,- Kc

Co na ni rikate? Osobne si myslim, ze to juchani po celem svete ted uz chapu :)

8 komentářů:

  1. Je nádherná, mám na ní taky spadeno. Hrozně se mi líbí vyvážený poměr matných a třpytivých stínů! A úplně nejlepší je odstín Garnet.
    Jen nechápu, proč jsi jí kupovala tak složitě a draze...
    třeba Amazon jí prodává za $42, tj. cca 850 Kč a s poštovným zadarmo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amazon ji nezasila naprimo do CR

      Vymazat
    2. právě že zasílá, úplně bez problémů... už mám objednáno :)

      Vymazat
    3. skvela zprava, uz to vazne jde. (v dobe, kdy jsem ji objednavala ja, jeste do Evropy nezasilali nic od LORACu...

      Vymazat
  2. Tak o ní jsem slyšela fakt hodně! A vždycky jen pozitivně! Nejvíc se mi líbí odstín Champagne, Pewter a Deep purple! wowwww paráda. Za mě určitě skvělý kup!

    http://wwwwspot.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. ja som na ňu pozerala už dávnejšie, ale zatiaľ mi stačí tá od UD, už pred pár rokmi som si od tejto značky vyhliadla rúž a lícenku, ale stále som sa nedostala k jej zohnaniu, škoda, že táto značka nie je dostupnejšia, bola by na trhu celkom osvieženie:)

    OdpovědětVymazat
  4. Táto paleta sa mi páči 100x viac ako všetky palety Naked od Urba Decay. Ja neobľubujem Nude očné tiene /možno preto, lebo mám tmavohnedé oči/, ale keď už, tak sa mi páčia TIETO tiene. Túto paletu som našla na Youtube na základe videa: Michelle Phan - Game of thrones: Daenerys Targaryen look. Tam môžte vidieť, ako úžasne to vyzerá na očiach.
    Pozdravujem všetky baby, ktoré sa radi líčia :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta je nádherná, moc se mi líbí. Víc než UD.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!