O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

2. ledna 2014

Bobbi Brown - Metallic Long-Wear Cream Shadow (6 - Black Pearl)


Tohohle krasavce jsem nasla pod stromeckem.. asi Vam nemusim rikat, ze mi udelal vazne radost! Tyhle stiny jsem chtela zkusit prakticky jakmile se dostali do prodeje.... Hodne se o nich mluvilo.. a hodne rozporuplne. Jedni je miluji, druzi zatracuji..

Tak jak to tedy je? 


Baleni je pidi :) kalisek vypada jako na od kremovych linek, obecne se mi design libi. Cisty, minimalisticky. Cerna ke sklu krasne jde..

Jezisek - sestricka - my vybral odstin 6 Black Pearl, ktery v kalisku vypada dost fialove, ale ve skutecnosti je to spise sedy stin se trpytkami v odstinech zlate, stribrnne, fialove, ruzove, bronzove....

Nejdrive jsem byla trochu zklamana, ze pigmentace je tak slaba... ale nakonec si myslim ze je to super drzici smes trpytek, kterou jednoduse maznete pred kterekoliv stiny.. Tim, ze nejsou prakticky vubec pigmentovane, tak se prave hodi ke kterekoliv barve. Idealni je dat je do stredu vicka.. ach! Vytvori tak krasny efekt, kdy prozari pohled!



Detail: 



Vysledek: dalsi bych si nekoupila, neb pigmentace je opravdu hodne slaba.. a za tu cenu... :-O ale tyhle jedny uziju dost a dost :-)

Coby prvni produkt od Bobbi Brown si teda ale nejsem jista, jestli mam jeste chut objevovat tuhle podle me predrazenou znacku..

Jaky mate nazor na Bobbi Brown kosmetiku Vy?

6 komentářů:

  1. Podla mna vyzera nadherne, musi naozaj pekne preziarit cele licenie. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mě Bobbi Brown není předraženou značkou. Nabízí skvělou kvalitu za rozumné peníze. A co se týče těchto krémových stínů, vlastním dva odstíny (Sandy Gold a Golden Bronze), ale v obchodě jsem se podívala na zoubek všem nabízeným barvám. A takhle průhledné třpytkaté stíny mají troje, ostatní mají pigmentaci velmi slušnou. Mám tyto stíny moc ráda a určitě si časem plánuju pořídit další barvičky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě, zarazilo mě, že tyto nejsou pigmentované, mam troje a všechny sou pigmentované perfektně...
      jinak bronzer, shimmer brick a gelové linky můžu jen a jen doporučit už nechci nic jiného
      Blondies z My Blond World

      Vymazat
    2. ok, jasne, beru Tvuj nazor, Valerie, ale me prijde predrazena. Stiny, tkere jsem zkousela v obchode mi prisli mnohem horsi nez treba Urban Decay, presto, ze jejich cena byla vice jak dvojnasobna.. To same u kremu a pece obecne.. tot muj nazor. :)

      Blondies - mrkni schvalne nekdy na tento odstin a dej vedet. Jestli je jen muj kus spatny, budu ho reklamovat.

      Vymazat
  3. Za me muzu rict, ze miluju jejich tvarenky. At pudrove ci kremove...jsou famozne pigmentovane a drzi jako blazen.

    OdpovědětVymazat
  4. Za me muzu rict, ze miluju jejich tvarenky. At pudrove ci kremove...jsou famozne pigmentovane a drzi jako blazen.

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!