O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

3. ledna 2014

Alverde - Quattro ocni stiny


Alverde kosmetiku prozkoumavam cim dal radeji. Prijde mi, ze je cim dal lepsi - inovativni, kvalitnejsi. Bohuzel sortiment je oproti zahranici spise chudy pribuzny :-(

Tentokrate se mi tu za pul roku nastradalo nekolik z jejich ocnich stinu:

Prvni je 47 Pure Berry, tahle paletka obsahuje krasne oranzovo ruzove stiny, doplnene jednim cerno-sedym.






Na fotce to bohuzel tak nevyniklo, ale pigmentovane jsou opravdu pekne, dobre se s nimi pracuje a vydrzi s primerem cely den. Dokonce i ta cerno-seda je opravdu pekne tmava a da se s ni skvele kouzlit.



Druhou paletkou je pak tahle fialova kraska, kde je stribrny stin, dva fialove a jeden cerny.




Opet pekne, syte barvy, vydrzi, dobre se s nimi pracuje. Skvele se zapracovavaji do ztracena!


Posledni je tahle cokoladova kraska -  37 Chocolate, ktera obsahuje kremovy stin a tri hnede z nichz jeden je trpytivy a zbytek matne. 





Tady se mi bohuzel nepodarilo dobre vyfotit barvy, ale snad postaci, kdyz reknu, ze je mou nejoblibenejsi. Skvele pigmentovane a dokonale sladene. Pokud mate radi matne stiny, je presne pro Vas. Ostatne ten jeden trpytivy treba vyuzijete na Silvestrovske liceni :)


Cena je lidova - stovka. Za 4 stiny je to podle me vazne super! Kvalitou bych je prirovnala k mym milovanych Clinique paletkam, jen jsou vice praskove. Clinique je vice maslovy.

Musim se priznat, ze prvni paletku /Berry/ jsem brala spise na zkousku a moc jsem jim neverila. Ovsem opravdu me nadchly. Nejake Looky s nimi jste mohli videt na Instagramu.

Znate? Mate? Planujete zkusit?

2 komentáře:

  1. Nooo tak to jsou krásné paletky, ty mi teda unikly.. Já moc Alverde nemusím, nevím, nijak mě jejich produkty nikdy nezaujaly, ale paletky jsou super.. I když věřím, že se vylepšují jak píšeš, ale opravdu ten sortiemnt nic moc....
    Prosím tě nevím, jestli se to tak ukazuje jen mě, ale přijde mi, že máš hrozně úzkou šablonu blogu a fotky pak jdou mimo šablonu, alespoň mě teda..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja kolem nich taky dlouho chodila s nosem nahoru :))) ale ten rozjasnovac (http://www.blondatejsvet.cz/2013/06/alverde-rozjasnujici-pudr.html) me dostal a tak jsem zkusila i stiny a nelitovala.

      NO.. ono kdyz dam opravdu veeeelke fotky - kdych chci abyste videli i detaily, tak to preleze, ale to proto, ze fotky jsou opravdu hodne velke rozlisenim, aby bylo videt co nejvice. Trochu jsem to jeste roztahla, ale nechci to mit uplne moc siroke, aby to na normalnim monitoru bylo videt cele..

      mam taky 22" monitor takze to mam na nem taky pidi :))) ale preci jen pocitam s tim, ze standard je dnes 17".....

      Vymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!