O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

15. října 2013

Clinique - dramatically different moisturizi gel


Gelovy udajne naprosto jiny hydratacni pripravek od Clinique je moji dnesni obeti :-)

Mam verzi pro kombinovanou az mastnou plet.  (moje plet je velmi mastna). Zakoupit se da ve dvou verzich velikosti - mensi 50ml za 600,- Kc a vetsi 125ml za 1200,- Kc

Ano, je to dost! Ja mela kupon na 20% slevu v Sephore, takze jsem platila trochu mene. Urcite doporucuji pockat na nejakou takovou akci, neb Sephora je ma skoro porad :)

Baleni je hezka, hranata lahvicka s pumpickou. Osobne mam radeji tuby nebo takovehle pumpickove flakonky, nez kalisky s kremy do kterych  musite strkat ruce, takze za me super!



Pisou o ni: 


Slozeni, ala chemicky koktejl: 



A jaky z  ni  mam pocit? Je vazne dobra. Hydratuje, ale vubec nemam spatny pocit na sve mastne pleti. Rychle se vstrebava, ma prakticky nulovou parfemaci a prijemnou chladivou gelovou konzistenci. Pouzivam ji vecer po vycisteni pleti a moc mi sedi. Navic se mi skvele osvedcila i na dekolt, kde mam zacinajici pidi vrasky a tenhle zazrak tak dobre hydratuje, ze jsou mnohem mensi /subjektivni pozorovani po mesici pouzivani - 1x denne/.

Jestli bych ji koupila znovu? Ano. Ale rozhodne si myslim, ze cena je az zbytecne moc vyskoa. V Americe sezenete za 26$ (do petiskovky), takze kdo tam vyrazite, urcite doporucuji ji vyzkouset. U nas se da vyzkouset v darkovych setech, kde byva jeji miniaturka casto, pripadne muzete koupit jako soucast miniaturek na vyzkouseni jejich 3 krokove pece.

Co Vy a Clinique? A co tenhle gelik? Uz jste meli moznost ho nekdy zkusit?

2 komentáře:

  1. Já mám variantu pro suchou pleť (DDMLplus) a jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cetla jsem u Tebe, recenzi.. moc pekne si to napsala!

      Vymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!