O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

10. května 2013

Nove Color Tattoo - 87 Mauve Crush


Do ceskych luhu a haju zavitaly dve nove barvy. Jednu - ruzovou jsem si privezla uz v lednu z USA, takze ta me nebere, ale tahle stribrno, modro, fialova - tu jsem vzala hned!


Na prvni pohled vypada jako obycejna stribrna, ale kdyz ji zkusite zjistite, ze ma krasny nadech do svetloucke modre a s odlesky do svetle fialove. Ta barva se proste neda vyfotit jak je krasna!!


Rozmazane, ale trochu snad je videt, ze je vice modra nez stribrna a jak se da krasne rozetrit tak, ze mate na vicku jen trpytici se nadheru :-)



K dostani v kazde DM. Cena stejna jako u vsech ostatnich.

Mate nekdo i ruzovku? Zajimalo by me, jaka je konzistence... uz drive jsme si vsimli, ze nektere /treba fialova/ meli spatnou konzistenci... a moje z USA ma skvelou. Tak doufam, ze sem dovazi stejnou barvu a ne nejaky shit pro Evropu... Mate nekdo? Dejte vedet jaka je....

2 komentáře:

  1. Ten mě v drogerce hrozně zaujal jak je holografický, přemýšlím o něm, kdyby byl více fialový tak nemám o čem přemýšlet a beru ho hned :D Kdyby tam byl aspoň tester, protože věřím, že tenhle se moc vyfotit nedá. Ale skoro všude vypadá dost do modra

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!