O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

17. května 2013

Make up for ever - Aqua Rouge č.16


Na tuhle krasku me upozornila velmi  mila prodavacka, slecna Frantiska v Sephore na Zlicine (poznate ji podle precizne strizeneho cerneho mikada a krasne vyrazne rtenky, ktere nosi opravud rada :-)) pote, co na me videla rtenku z LadyBoxu, kterou zboznuju. Zalibila se ji ta barva, ja ji rikala, ze je super, jen bohuzel neni neslibatelna :-) a tak jsme dosli k  novince od MUFE. Zpocatku jsem byla dost skepticka.Nemam rada lesky a vubec veci s timto aplikatorem... kdyz me slecna presvedcila, ze vazne vydrzi cely den, zkusili jsme ji a ono vazne! Az kdyz opravdu vezmete odlicovac, jde dolu dobre. Ale na piti nebo jidlo se ANI NEHNE!!! A krome lesku je i neslibatelna (stydlivy smajlik).

Nevim jak je to mozne, ale rty vubec nevysusuje... rekla bych, ze za to asi muze lesk. Ale jak  pisu dale ja osobne davam lesk jen rano, takze co me rty hydratuje zbytek dne, nevim. Ale funguje to! Vydrzi a pritom hydratuje!!! Zni to jako zazrak, co?

Ano, cena je vysoka - platila jsem 639,-Kc a to jsem mela nejakou slevu! Slozeni taky neni zadna pohadka:


Aplikuje se tak, ze nanesete barvu a nechate ji zaschnout! Tenhle krok nesmite vynechat - pokud barva dost nezaschne, nevydrzi tak dlouho! Potom staci pretrit leskem a je to. Lesk je opet treba, protoze pomuze barve dele vydrzet a take samotna barva neni moc prijemna na dotyk rtu o sebe! Takze ja rano proste natru barvu, dolicim se a pak prejedu leskem. Lesk se behem cca 2 hodin vytrati a Vam zustane na rtech bozska MATNA barva, kterou tam budete mit az do vecera bez jedine nutnosti reaplikace!! Vazne!


Vybrala jsem si tu nejtmavsi, nejblaznivejsi barvu z cele kolekce a uplne se do ni zamilovala! Je to jarni novinka. Jinak ma kolekce i prirozenejsi barvy.... Pokud hledate dlouho trvajici barvu  na rty, vrele doporucuju!!!!


Kompletni nabidka barev asi nejlepe videt na strankach Sephory: http://www.sephora.com/aqua-rouge-P374940.



Co Vy na to? Zainvestujete?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!