O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

22. dubna 2013

Weleda - pšeničný sampon


Najednou se mi objevily lupy a protoze ve stejnou dobu prisel slevovy kupon na sampony Weleda, rikala jsem si, ze je zkusim :-)

Prvni co me sokovalo v DM byla originalni cena, ktera ja stanovena na 249,- Kc, to je teda sakra drahej sampon. No ja ho nakonec mela za 180,- Kc. Nicmene nevim, jestli bych ho koupila za ty penize znovu.

Abyste rozumeli, one je vazne super. Vlasy jsou po nem krasne hebke, leskle, navic mi prijde, ze krasne zvyraznil moji blond barvu, je lehce parfemovany a moc prijemny.

Mene peni, ale to mi nevadi.


Slozeni: 

Jak rikam, je super, ale nevim, jestli mi nebude priste lito tolika penez za sampon.

Jsem na vazkach. Jak to mate Vy? Kolik jste ochotne dat za sampon a co uz je proste moc? Mate nejaky svuj oblibeny od vyrobcu prirodni kosmetiky?

4 komentáře:

  1. Weledu se taky chystám zkusit... jinak z DM mám oblíbenou jejich "přírodní" značku Alverde, konkrétně šampon s aloe a ibiškem. Taky se mi dost osvědčil šampuk od Lush, ale ten taky dost leze do peněz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alverde mozna taky zkusim, toje dobry tip. Jinak Sampuk mam taky, ale jak rikas, je to dost drahe..

      I kdyz tenhle by normalne byl taky pekne drahy ._(

      Vymazat
  2. Zrovna u Alverde mám pocit, že se lidi dělí na dva tábory - jedni si šampony pochvalují a druzí si stěžují na zacuchané a oslabené vlasy, tak asi sama uvidíš. Mně Alverde moc nesedlo, zkoušela jsem kofeinový šampon a pak tuším s hennou a olivovým olejem.
    Já mám vlasy vcelku nenáročné, takže střídám Baleu a ty nové Timotei, které náááádherně voní, při sprchování si k nim voním, i když se zrovna myji jiným šamponem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidis, ja je zati nejak nezaznamenala :-) takze jsou pro me novinkou :-))) NIcmene jak rikas, uvidim casem. zatim mi sedne moc!

      Vymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!