O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

21. dubna 2013

Lavera - prirodni BB krem


Asi uz dobre vite, ze mam Laveru  moc rada. Objev diky LadyBoxu uz jsem taky zminovala. Uz od nich mam celou radu produktu a se vsemy jsem moc spokojena! Proto, kdyz mi prisel slevovy kupon z DM na jejich prirodni BB krem, nevahala jsem ani vterinu. Jsem BB fanda /ty korejske miluju/, takze vyzkouset nejaky prirodni... to me srdce  zaplesalo.

Standardni cena v DM: 329,- Kc, ovs em ja jsem na nej dostala slevu celych 165,- Kc, takze me vysel skoro na polovinu, coz je super kup :-)

Jedna vtipna vec... na predni strane pisou BB krem, ovsem vzadu pisou tonovaci krem :-))) Tak to jen odbocka, ze mozna spatny preklad, mozna nepozornost DTP oddeleni, ale me to teda docela pobavilo :-))))


Opet chvalim Lavera web za kompletni slozeni:

Ingredients INCI (CFTA): Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Alcohol*, Glycerin, Titanium Dioxide (CI 77891), Glyceryl Stearate Citrate, Lauryl Laurate, Myristyl Myristate, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Cetearyl Alcohol, Lactobacillus/ Salix Alba Bark Ferment Filtrate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Xylitylglucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Euterpe Oleracea Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Anhydroxylitol, Sodium Lactate, Sodium Hyaluronate, Tricaprylin, Glucose Glutamate, Dehydroxanthan Gum, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Lysolecithin, Lecithin, Bisabolol, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Silica, Magnesium Silicate, Mica, Xylitol, Microcrystalline Cellulose, Algin, Tocopherol, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tin Oxide, Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**, Citral**, Benzyl Benzoate**
*Suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství; **Přírodní esenciální oleje.

A jaky je? Kdyz ho vymackete z tuby, tak je to ORANZADA!!!! Az fuj. Ovsem prekvapive roztrenim hodne zesvetla a zmeni barvu do prijemne vanilkove.. Po naneseni na oblicej zhruba do 10 minut jeste vice zesvetla.. to jsem videla snad poprve, ze by na me neco jeste zesvetlalo. Takze se nebojte otresne barvy v tube...

Kryti je nizke, opravdu s tim akne nezakryjete. Mirne zarudnuti vsak zvladne v pohode. Ja osobne preferuji lehci kryti a pouze tam, kde je treba jeste aplikuji korektor, takze pro me super. Pokud hledate silne kryti, nebude to nic pro Vas!

Roztira se velmi dobre, je to takova emulze. Skvele se rozetre doztracena, je jen velmi jemne parfemovany, na pleti uz potom neni citit nic. Hydratuje dobre - zadne supinky se nekonaji. Po aplikaci se nelesknu cely den /pokud lehce prepudruju/. Pokud nemate mastnou plet, nebude treba pudrovat podle me vubec. Vydrz je u me 8 hodin uplne v pohode. Kdyz prijdu z prace jeste odlicuju dost, ovsem neni to nanos jako od makeupu, to zase ne. Zajimava vec, skvele na nem drzi tvarenka, kterou pouzivam /Benefit Hervana/.

Obecne jsem s nim velmi spokojena a pouzivam ho rada! Jednu vec presto vytknu a to nepritomnost SPF.. aspon to tedy na krabicce nikde nepisou. To je trochu skoda. Takze p od nej nezapomente aplikovat nejaky sunscreen.

Co Vy a Lavera? Mate od nich neco?

3 komentáře:

  1. Já ho mám a mám úplně opačný názor, vůbec mi nevyhovoval, flekatěl...nevím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A muzu se zeptat jakou mas plet? Ja mam hodne mastnou, tak jestli proto mi nevyhovuje a treba Tobe ne.

      Rekla bych to asi tak, ze jsem mastne monstrum :((

      Vymazat
  2. Súhlasím asi so všetkým. Ešte aj s tým SPF hlavne teraz v lete je to škoda. Mne sa akurát na tvári až tak farebne neprispôsobil, ale zas tým, že tak málinko kryje, tak sa to tá oranžová nejako vytratilaa dá sa v pohode používať.

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!