O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

1. března 2013

Nobilis Tilia Cokoladova fantazie (LB 02/2013)


Dalsi mazadylko bylo v unorovem LadyBoxu - prozmenu :-) ne, vazne, ja mam osobne cestovni baleni mazadel rada. Jednak clovek muze casteji vyzkouset neco noveho a potom taky je lepsi sebou brat mensi kelimek, ze :-)

Od Nobilis Tilia jsem zatim mela jen pytlickovy vzorek jemneho pletoveho peelingu a ten byl super. Takze jsem se na testovani neceho poradneho od nich vazne tesila. Vubec jsem taky nevedela, ze se jedna o ceskou firmu, to jsem se dozvedela az z letaku, ktery byl v tomto vydani LadyBoxu.

Prvni vec, ktera me na balzamu moc potesila bylo slozeni... to je jak pohadka na dobrou noc tohle cist :-) Samaaaa priroda :-)


Navic barvivo a aroma je skutecne kakao! Takze balzam neskutecne krasne voni jako prave kakao. Ale tady jedno velke pozor, pokud strcite nos do kelimku - nic moc neucitite.... vune se jako by aktivuje az teplem, takze tu krasnou vuni ucitite az ve chvili, kdy balzam date na pokozku a on se rozpusti teplem.

Ted k jeho ucinkum na pokozku....

Trochu hur se roztira, ale na druhou stranu se zase diky tomu krasne vetre i do rukou = dvoji ucinek :-)
Po rozetreni se vstrebava dost rychle - tam neni vubec zadny problem.
Vune se udrzi par hodin, nicmene citite ji jedine, kdyz si opravdu privonite k pleti, takze nemusite se bat, ze by Vas z toho bolela hlava.
Hydratace ovsem pokulhava, ja jsem se rano probudila s supinkami na kuzi presne ve stejnem stavu, jako pred aplikaci balzamu...

Takze muj verdikt je.. ano, je super jako takova fajnovka. Na druhou stranu pokud mate hodne suchou pokozku /jako ja ted v zime mam/, tak Vas jen tenhle balzam proste nespasi. A budete jej muset prostridat s necim, co Vam pokozku opravdu dlouhodobe hydratuje.

No a abych mela neco, co mi nevyresi problem suche pleti za 3 stovky na 100ml... a jeste si musela koupit neco, co mi opravdu pomuze? To fakt ne....

Takze asi tak, bylo super ho mit moznost na vyzkouseni a je super, bohuzel vsak nema takove ucinky, jake bych cekala a ktere mi poskytne treba ona, pravda, chemictejsi Balea, nebo 100% ciste bambucke maslo od Saloos.

Pokud mate unorove vydani LadyBoxu, jak vidite tenhle balzam Vy? Libi? Nelibi? Koupite si plne baleni?

2 komentáře:

  1. máslo jsem ještě nezkoušela, nejspíš ho dám segře, ja moc na mazání těla nejsem, ale celkově jsem s nobilis hrozně spokojená objevila jsem je až s těhotenstvim takže jsem zatím sahala jen do řady přo těhotné a co se týkalo porodu, ale za mě palec nahoru

    OdpovědětVymazat
  2. Ja je objevila az ted. Ale i vzorecek z minula se mi moc libil.... Tak mozna to bude jako Saloos :)

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!