O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

25. března 2013

Melanie Gideon - Manželka 22



Tahle kniha na me vykoukla  z reklamniho mailu, ktery Palmknihy posilaji... a priznam se, ze prisla presne ve chvili, kdy jsem mela chut na "odpocinkovou" literaturu... Takze jsem po ni sahla.

Bylo to jeste drive, nez zacala v mediich probihat masivni kampan na tuto knihu, nez na nas zacal obal vykukovat temer odevsud....

Psala jsem to tu uz nekolikrat, ze PalmKnihy.cz mam moc rada a rozhodne je podporuji!

Takze ano, knihu jsem zakoupila v elektronicke podobe u nich, stala 149,- Kč, meli ji v MOBI formatu, takze mi rovnou prisla do Kindla - ooo jak uzasne jednoduche! /Ano, jsem velmi pohodlna v tomto a tak radeji koupim knihu na Amazonu, ktery mi ji taky prave posle rovnou na Kindla nez resit nejake papirove nevim co, postaky, obchodaky... atd.../

Uprimne jsem od ni moc necekala, cekala jsem trochu te romantiky a hlavne nic tezkeho, nic nad cim by bylo treba premyslet... A to se splnilo.

Dej se trochu tahne - v podstate si myslim, ze by takovy pribeh mohl mit klidne polovinu stran.... "obycejna" americka zena, ktera po dlouholetem manzelstvi zacala ztracet viru v lasku... prestava byt stastna, ma pocit, ze ji  manzel nerozumi.... asi uz klasicky pribeh.

Ovsem tady se veci zacinaji komplikovat ve chvili, kdy se hlavni hrdinka prihlasi do internetoveho pruzkumu manzelstvi - anonymniho.

Jak to cele dopadne Vam nereknu, aspon se budete mit na co tesit, pokud se rozhodnete po knize sahnout.

Reknu Vam jen to, ze se hlavne zapletka neda dopredu dobre odhadnout a nakonec je to docela prekvapeni.

Hodnoceni knihy? Pokud neocekavate moc, nebudete zklamani. Berte ji vazne jako odpocinek a bude to ok. Za 149,- Kc stala! "Papirovych" 260,- Kc bych uz za ni dat nechtela...



4 komentáře:

  1. jsem ráda, že neni mizerná, též na mě čeká v kindlovi, ale ted jedu v Nesbovi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mizerna neni urcite. Napsana je dobre. Jen jak rikam, je to odpocinkovka :) ale i to je zanr po kterem nekdy sahnu moc rada!!!

      Jakou od nej ctes? Tyjo ty bys taky mela psat o knihach... mame podobny vkus :-)

      Vymazat
    2. tak to se na ni těšim :-)

      Teď mám rozečtenýho Spasitele a je úžasnej, těžce se to odkládá :-) ale Nesbo mě celkově zatim nezklamal nikdy..

      Kdysi jsme měla v plánu psát i o knížkách, ale s Čudletem jsem číst přestala, nebylo kdy, tak nebylo o čem psát. Teď jak je malá, tak využívám kojení :-)) každý tři hodiny 15 minut s knížkou :-)

      Vymazat
    3. no jasne.. to mas dobrej casovej ramec na cteni :))))

      Nesba taky planuju procist jeste vic :))

      Vymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!