O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

21. března 2013

Lavera - Vyživující oční krém Bio divoká růže & Bio zelený čaj - SVATÝ GRÁL NALEZEN!!!!! :-)


Po Clinique All About Eyes - ktery jsem mela ve vzorku, potom dalsi ocni krem od Clinique Superdefence a dokonce slavny Benefiti It's potent, pak nejake ty drogerkove od Balea gelu pres Garnier... no vyzkousela jsem toho uz dost.

Proto jsem byla dost skepticka dat za dalsi krem 349, - Kc, jenze pak jsem dostala kupon do DM na 25% na jeden vyrobek a tak jsem si rekla, ze to zkusim.

A svete div se - nasla jsem ho! Voni stejne krasne jako pletovy krem ze stejne rady, ktery se objevil v LB za prosinec, ktery jsem si po zkusenosti z LB poridila v plnem baleni a miluju ho :-)

Pisou o nem:



Slozeni z jejich webu:

Ingredients INCI (CFTA): Water (Aqua), Alcohol*, Tricaprylin, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Squalane, Tocopheryl Acetate, Hydrogenated Palm Glycerides, Rhizobian Gum, Sodium Hyaluronate, Sambucus Nigra Flower Extract*, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Lecithin, Rosa Canina Fruit Extract*, Camellia Oleifera Leaf Extract*, Tocopherol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Lysolecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum)**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**, Limonene**, Linalool** 

Opet chvalim za web, kde je u kazdeho produktu slozeni!

Dalsi a ne posledni pozitivuj je pro me baleni - kelimkove kremy nesnasim. Naopak tubickove miluju.... takze dalsi plus pro me /ovsem to muze byt dost individualni/




Na ocich me jako prvni v zivote nepali, krasne hydratuje a lehoucce vypina, ale rekla bych spise pro zacinajici mimicke vrasky.


Lavera obecne me zatim moc prijemne prekvapuje....

Co Vy a Vase zkusenosti s ocnimi kremy? Mate uz sveho favorita? Co si obecne myslite o znacce Lavera?

2 komentáře:

  1. taky jsem si laveru oblíbila, miluju jejich krém na ruce, strašně krásně voní

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!