O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

12. února 2013

Benefit Sexy Little Stowaways set


Benefit Sexy Little Stowaways set jsem vidala pred Vanoci na webech a hodne se o nem mluvilo jako o skvele prilezitosti. Tehdy jsem to nejak extra neregistrovala, protoze objednavat ze zahranici se mi ho nechtelo a v ceske Sephore jsem ho nevidela. 

Vubec jsem  necekala, ze by ho mohli mit jeste na konci ledna v USA... nu a meli. Za cenu 25$. Puvodne stal myslim 29$. 

Obsahuje:

- Hoola Deluxe Mini
- Chachatint Deluxe Mini
- Sun Beam Deluxe Mini
- Ooh La Lift Deluxe Mini
- It's Potent! Deluxe Mini
- Badgal Lash Deluxe Mini
- "That Gal" Deluxe Mini
- Bella Bamba Deluxe Mini
- The Porefessional Deluxe Mini

Ze vseho nejvice me zaujala rasenka BADgal Lash, ktera dela kraaasne prirozene rasy. Oh oh...


Ma takovy ten veeelky stetinkovy kartacek, ktere ja proste miluju! Jako jasne, tohle mini baleni ma prilis kratke drzatko, takze se s ni trochu hure manipuluje, ale i tak je uzasna a rozhodne me presvedcila o nakupu velkeho baleni /jen co spotrebuji aktualni zasoby vsech rasenek - takze tak koncem roku 2020 :-))))/



Ke zbytku baleni:

Bronze Hoola Deluxe Mini - super na vyzkouseni, je to hezka barva matneho bronzeru, idealni cestovani baleni! Kdybych aktualne zadny jiny bronzer nemela, inspiroval by me ke koupi plneho baleni.

Tekuta tvarenka Chachatint Deluxe Mini - tohle me vubec nezaujalo. Divne se nanasi, protoze temer okamzite zasycha a pak uz s ni nehnete jinak nez odlicovacem. Priznam se, ze pro me je to nevhodne, tak rychle ne pracuju, takze  mi pokazde zustanou ostre okraje. Za me ne.

Tekuty bronzer - Sun Beam Deluxe Mini - tenhle je fajn, ale bohuzel je na me ted proste moc tmavy a moc do zlata.. v lete vyzkousim vic a dam vedet.

Tekuty rozjasnovac ocniho okoli Ooh La Lift Deluxe Mini -  ja nevim, me proste prijde, ze je prilis tekuty a rozpousti mi korektor, ktery si dam logicky pod nej. Navic zadne extra  projasneni nepozoruji :-(

Oční krem It's Potent! Deluxe Mini - na tenhle jsem se strasne moc tesila a rikala jsem si, ze by to mohl byt muj svaty gral ocnich kremu, ktery hledam... Bohuzel opak je pravdou. Me proste pali! :-( A to jsem uz  pred Vanoci uvazovala, ze si koupim plne baleni, ze prece musi byt super, kdyz o nem vsichni pisou same chvaly :-( No zase se ukazalo, ze moje oci jen tak neco nesnesou. Ani Vichy, Clinique ani Benefit zatim neprosel testem na paleni :-(((

Řasenka Badgal Lash Deluxe Mini - ta je uzasna viz vyse.

Baze/rozjasnovaci  "That Gal" Deluxe Mini - tuhle jsem ani nezkousela, poputuje za sestrickou, neb ja se jaksi lesknu porad, takze jeste rozjasnovac to neeeee...

Tvářenka Bella Bamba Deluxe Mini - o te jsem si rikala, ze ji asi nevyuziju, protoze v obalu ma pro me divnou barvu, pise se o ni, ze je podobna legendarni Orgasm.... no a svete div se - jednou jsem ji zkusila a je skvela! Uzasne mi ta barva sedne - je to takova broskvova-do oranzova... Fakt super. Zase v idealnim cestovnim baleni.

Baze The Porefessional Deluxe Mini - o te uz vsichni taky napsali hodne.. me ovsem neprijde nijak uzasna. Ten silikonovy pocit ji proste nemuzu odpustit. Mam bazi od Rimmelu a ta mi prijde 100x lepsi a o DOST levnejsi!

Celkove jsem strasne moc rada, za tento kit, protze jsem mohla za cenu jednoho plneho vyrobku vyzkouset vsechno tohle a nasla jsem minimalne 3 veci, ktere az dojdou koupim v plnem baleni!

Moc bych si prala, aby vsechny znacky takove testovaci - chcete-li cestovni - sety delali!

Co Vy mate radi miniaturky?

P.S: Omlouvam se za prvni fotku, ale delala jsem ji na strasnem svetle, obal jsem do CR privest nemohla..... lepsi fotku najdete treba tady.

4 komentáře:

  1. jej... to je ale krásný set. jinak tedy se přiznám, že řasenku badgal lash mám doma a mě tedy nijak neohromila. ale to bude nejspíš tím, že já jsem spokojená vlastně s každou řasenkou a navíc mě brutálně irituje ten veliký kartáček... to jakože kdo vymyslel... by mě fakt zajímalo... asi mám malé oči!

    jo a taky mám tu badgal v miniatuře ze setu... a fakt zle se mi s ní manipuluje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. priznam se, ze v te miniaturce se mi s ni taky hur pracuje a je pravda, ze v tom pidi baleni vypada ten kartacek jak obr :-))))

      Vymazat
  2. Já miniaturky miluju! :D A tahle sada vypadá doost dobře! :)

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!