O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

21. ledna 2013

Recenze: Balea Young - Rozjasnujici cistici ubrousky 3v1


A mame tu dalsi recenzi na vyrobek z rady Balea Young.... uz jsem vcera psala o kremu, ktery je mym oblibencem a tak jsem se v DM rozhodla zkusit i dalsi vyrobek z teto rady... volba padla na ubrousky. /tech neni nikdy dost :-))/

Parfemace bohuzel neni stejna jako u kremu - je trochu silnejsi a na prvni ocuchani mi smrdela. Pak jsem si zvykla a neprijde mi ani skvela ani stasna.. proste nic extra.

Co me ovsem zklamalo je jejich cistic schopnost... na stazeni nejvetsiho kusu makeupu se hodi - to jo! Ovsem nemyslete si, ze Vam budou stacit na kompletni cisteni pleti - to ani nahodou! Pekne jsem s nimi vycistila plet a pak vzala svoj pletovou vodu a tamponek a byla nemile prekvapena, kolik bordelu jsem jeste mela na pleti... fuuuj.

Na druhou stranu stoji 39,90 Kč - coz je oproti Nivea ubrouskum uzasna cena (139,- Kč). Na duhou stranu budete muset vzdycky plet jeste docistit gelem nebo pletovou vodou...

Takze rozmyslete se sami, zda se Vam vyplati, ci nikoliv.....

Pro me jsou ok, protoze za tu cenu ziskam ubrousky na stazeni nejhorsiho nanosu makeupu a plet si stejne vzdycky jeste cistim ve sprse gelem.... takze mi to nevadi.


Moc se nerozpovidali :-)



A slozeni... nic moc....


Žádné komentáře:

Okomentovat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!