O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

3. ledna 2013

003/365

LEU Brain Stimulator - vyborna logicka hra, ktera me cekala pod stromeckem :-)

A dnes jsme objevili 3D hlavolamy... :-)

Dekuji Jeziskovi :-***

Pozn.: hru bohuzel nejde snadno zakoupit na netu... jejich zpusob prodeje moc nechapu, nicmene koupit se da, pokud reknete, ze jste je videli  na nejake vystave (BIO vystava v Praze, leto 2012 - kde jsme je videli my).

LEU Brain Stimulátor můžete objednávat a veškeré dotazy vám zodpoví na e-mailu info@schweizer.cz, telefonu +420 518 342 580 nebo +420 725 607 501, případně osobně na adrese: Schweizer s.r.o., Štefánikova 281/33, 695 01 Hodonín.

Jak rikam, zpusob jejich prodeje se mi opravdu nelibi a nechapu ho, ale hra je to genialni! Cenu bohuzel take presne nevim /darek/, ale tusim ze to bylo kolem 5-6 stovek s tim, ze mate zaruku na to, kdybyste nahodou ztratili nejaky kousek -tak Vam ho zdarma poslou. 

12 komentářů:

  1. Ano, velmi netaktní, ale vzhledem k tomu, jak málo se o LEU dá najít na webu, to bude pro hodně lidí užitečné...

    OdpovědětVymazat
  2. Ehm, způsob prodeje, kde si můžete celý produkt osahat, dozvíte se o něm vše a pak se svobodně rozhodnout se vám nelíbí? Nebo se vám nelíbí to, že se dá koupit jen od výrobce a vývojce, který tím chrání sebe i produkt? Mno, jeden rád vdolky, jinej holky....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelibi se mi to, ze nejde NORMALNE koupit na eshopu nebo na nejake prodejne. Pane Anonyme... Jste prodejce? To si za tim hodne stojite kdyz jste se ani nepodepsal!

      Vymazat
    2. Ono "Blondýna" je naopak velice neanonymní,že?
      Jinak ta cena je hodně přemrštěná

      Vymazat
    3. Předesílám, že LEU jsem viděl na prodejním stánku v centru Chodov a moc se mi líbil. Přemýšlel jsem o jeho koupi, ale nekoupil.

      Ten způsob prodeje by jeden z důvodů proč ne, mě se nelíbí! Jsem nerozhodný, potřebuju si věci promyslet, navíc v dnešní době pouličních prodejců čehokoliv je otřesné, že produkt nemá své webové stránky, kde bych si mohl ověřit, že firma aspoň existuje! Taky ta záruka na poslání chybějících dílů,zní hezky, ale na dané adrese podle Google map není ani pořádný vývěsní štít s logem firmy, cokoliv co by mě utvrdilo v tom, že jde o seriózní firmu.

      Druhý důvod byla cena. Proč to na stánku prodávají za 1500 a na dobírku posílají za skoro 1700? Jak mám věřit tomu, že za rohem to neprodávají za 1000? A když budu chtít usmlouvám to na přijatelných 800?

      Vymazat
    4. Zkusit to můžete :-)))

      Vymazat
    5. Zkusit to můžete :-)))

      Vymazat
    6. Zkusit to můžete :-)))

      Vymazat
  3. Dobrý večer, neznám ani blondýnu ani ostatní:-)...tento web mi hodil google a...ano...koupil jsem si též hlavolam...včera na Sportlife Brno..rovněž nejsem kompulzivní shopper, a rád si obecně nákup rozmyslím...podlehl jsem po vlastním vyzkoušení (veletrh jinak stál letos za naprostý nic-nechoďte tam..) veletržní cena byla 1290 (dlouho zvažovaných, ale...bude ježuch) jinak prý 1690. Nyní (pozdě už:) hledám více info o Leubrainstimulator...a nic moc nenacházím .webovky 0...udávaný "leubrainstimulator.com" taky nic...Kdosi to tu přirovnává k jiné hře za zcela jiné peníze (dlužno podotknout, že ta v odkazu je podstatně levnější, leč má udávaných jen ca 100 zadání, zatímco Leu přes 900) http://www.hras.cz/hlavolamy/lonpos_pyramid
    Evidentě někdo od někoho opisoval a troufám si říct, že to byl Leu (zdokonalil a přinesl více možností). Bohužel prodejce tvrdil, že je to jedinečná hra, což, jak zjišťuju není. Nicméně, co mu/jim prodejcům (mají to tam snad na 3 stolech) nelze upřít...zajímá, vtipná a nevtíravá komunikace...a ve výsledku za těch 2x20 min. co jsem tam strávil několik prodaných her a...já jsem mezi nimi - i přes mírné minus - věřím, že budu nejen já bystřit svůj brain díky tomuto (byť asi okopírovanému) vynálezu:) Od: Neblonďák Nezprahyy

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!