O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

29. dubna 2014

Too Faced - Chocolate Bar Eyeshadow Palette


Tuhle paletku jsem z pocatku co se o ni zacalo na netu mluvit ignorovala... Rikala jsem si, ze je dost podobna NAKED 3 a tak ji nepotrebuju.

O nekolik tydnu pozdeji jsem se objevila v Sephore na Novem Smichove a tam ji meli.. zajela jsem (bez zajmu) do testeru a tam se to stalo!!! Aaaaaa, tak maslove! Tak pigmentovane... u vchodu jsem dostala slevu 20% na cely sortiment - to je znameni...

No a byla moje :))))

Pohadku kolem ni asi znate - stiny jsou vyrobeny s primesi prave cokolady.. takze pokud paletku otevrete, uzasne voni po cokolade! Ach... (nic pro ty z Vas, kteri cokoladu nemusi!!)

Odstiny jsou ladeny do neutralnich - hnedych. Ovsem najdete zde i zelenou, fialovou nebo tmavou burgundy. 



Baleni je kovove, ovsem na magneticke zavirani! HURA! Zadne zlamane nehty jako pri otevirani NAKED2 nebo NAKED3 :-))


Kouknete na ty barvicky: 





Jak vypadaji na moji pleti (jsem uz trochu opalena... )


Celkove jsem z ni nadsena. Maslovejsi nez NAKED paletky :-OOOO a uzasne pigmentovane! Na ocich vypadaji skvele. Z paletkou vymyslite nekonecne mnoho kombinaci.

A co je uzasne obsahuje jeden matny vanilkovy stin ve zvetsene velikosti - White Chocolate, ktery ja osobne pouzivam kazdy den na cele vicko /jako podklad pod stiny, ktere pouziju pak/.

A druhe prekvapeni je take zvetsena velikostne, shimmerova naruzovela kraska Champange Truffle, kterou jsem si uplne zamilovala jak do vnitrnich koutku, tak na stred vicka! Uzasna zalezitost. Tak maaslova, ze me to u trpytiveho stinu vazne neprestava prekvapovat! WOW!

Cena (bez slev) je 1290,- Kc. Too Faced neni v kazde Sephore! Je v Paladium - kde uz tuto paletku nemaji, na Novem Smichove - kde jeste meli nekolik - asi deset - kusu. Jinde jsem ji nevidela. (na Chodove jsem bohuzel v tuto dobu nebyla tak nevim)

Za me se vyplati, pokud mate radi neutralnejsi stiny, ale pritom obcas sahnete radi po trosce barvicky. Jedine, co me u ni malicko vadi je absence matne cerne /opravdu tmave jako uhel/. Ano, vim, je soucasti spousty paletek, ktere mam - takze osobne to jako tak velky problem nevidim, ale umim si predstavit, ze nekomu by mohla chybet vice /rada pouzivam matnou cernou na linku, takze jeji existenci vitam v kazde paletce/.

Co Vy? Videli jste ji? Libi?

7 komentářů:

  1. Ach, tiše závidím... Už si na ni brousím také zoubky delší dobu. Nejdříve jsem ji také jakože nepotřebovala, ale čím dál víc mě to nahlodávalo a už ji potřebuji :D :D Já se do Sephory nedostanu, takže asi koupím na Beautybay....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mela jsem to uplne stejne.. ale pak jsem proste odolala .))

      Vymazat
  2. No tak ta je luxusní! Too Faced mě většinou moc neláká, ale na tuhle paletku mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tomu říkám luxusní paletka, skladba barev je dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  4. Too faced je i na Chodově a na Arkádách :) Jinak o téhle paletce taky uvažuju a hoodně se mi zamlouvá! Díky tobě čím dál víc... Lákají mě ty barvy i ta božská čokoládová vůně

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!