O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

25. února 2014

LORAC PRO - TO GO Palette


Po vyzkouseni LORAC PRO paletky o ktere jsem uz psala byla pro me tohle jasna volba... kvalita stinu z predchozi paletky me uchvatila a tahle paletka mi prisla skvela na cestovani - jak ovsem i jeji nazev nabada :)

Kupovala jsem primo na Amazon.com za 38$ (nezapomente pripocitat DPH, ktere bude vymereno celnim uradem pri doruceni do CR).


Opet pekne baleni - cerne pogumovane. 



Z jedne strany je zrcatko a paletka ocnich stinu.

Horni rada jsou stiny se shimmerem, dolni jsou "matne". Vice povim u swatchu dole...




Detail na barvy: 



Pokud paletku otevrete z druhe strany, dostanete se k tvarenkam a bronzeru:





 Detail na barvy na moji ruce - jednou prejeto prstem a bez podkladove baze:



Horni rada obsahuje shimmer ruzne intenzity.

PEARL je telova barva ladena do ruzova se studenym shimmerem.
CHAI je metalicka bronzova ladena malicko do studena. Obvykle mi tyhle odstiny vubec neslusi, ale prave CHAI vypada na mych ocich skvele.... juch.
MINK torchu klame telem - v paletce vypada ze bude fialova, ale na oci se prenese jako hnedo tmava se zlatavo-bronzovyma trpytkama

V dolni rade zaciname SHELL - coz je vanilkova telova barva, plne matna
CAFÉ - je matna stredni hneda ladena do tepla s droubounkyma stribrnyma trpytkama
BLACK - klasicka matna cerna, neni to nejpigmentovanejsi cena, co ve sve sbirce mam, ale rozhodne je pouzitelna jako stin i jako linka



Tvarenky mame dve CORAL - klasicka koralova barva se zlatym trpytem - ala NARS Orgasm, zatimco PINK je krasna matna ruzova, ktera v baleni nevypada tak zariva, jak muze ve vysledku na pleti byt.. ovsem nemusite se bat neni tak moc pigmentovana jako treba LACE od theBalm, takze se nemusite bat jeji aplikace.

Bronzer je malicko svetlejsi nez Hoola od Benefitu, ale preste je velmi pouzitelny. Rekla bych, ze je to skvele zvolena barva, ktera se trefi do vkusu velke vetsine zakaznic.  Navic se neskutecne skvele "blendi" - tenhle bronzer se tak krasne a snadno zapracovava do ztracena, az to zni jako pohadka!



Celkove si myslim, ze je to skvela paletka nejen na cesty. Pokud Vas nadchnou barvy ocnich stinu a vite, ze byste je opravdu pouzivali "kazdy den" pak si myslim, ze ji budete milovat! Na cestovani jsem ji zatim nezkousela, ale jiz brzy se na to chystam - jedu na prodlouzeny vikend pryc a mam v planu si vzit prave a jen tuhle paletku (plus makeup, pudr a rasenku). Tak uvidime jak obstoji na cestach :))



Libi se Vam? Co Vy a LORAC obecne?

1 komentář:

  1. mne sa Lorac páči, vyhliadla som si tam rúž a lícenku, len čakám kedy sa objaví v nejakom európskom eshope:)

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!