O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

7. února 2014

Bobbi Brown - Extra Eye Repair Cream


Na tenhle krem se internetem siri opevne arie... a zaroven vsechny placou nad cenou. Jednou jsem tedy do BB zabehla... ovsem cena 1500 me odradila, takze jsem pozadala jen o vzorecek.

Slecna byla neuveritelne mila a dala mi vzorecky dva - jak tento krem, tak ten "normalni", ktery nenese oznaceni Extra.

A tak jsem poctive testovala... asi se budete smat, ale na jedno oko jsem davala jeden krem a na druhe druhy :)))) oba vzorecky mi vystacili presne na 14 dnu pouzivani, coz mi bohate stacilo na posouzeni jejich kvalit. Jak je asi z fotek jasne, rozhodla jsem si nakonec poridit ten Extra..

Ten "normalni" ma lehci konzistenci a lepe se roztira, jeho cena je nizsi 1090,- Kc, ovsem me po nem plet trochu palila, takze jsem ho vyradila - zrejme na nej mam alergii :(( paleni neustalo totiz ani po 14 dnech.. spise naopak.

Jednoznacne vyhral Extra... A druhy duvod proc jsem ho vybrala je ten, ze moje miniaturni vrasky kolem oci jsou po tomhle Extra mnohem mene znatelne, nez na druhem oku, kde jsem pouzivala "normalni".... vim, ze 14 dnu je kratka doba, ale i tak jsem mela sledovatelne rozdily.



Standardni obsah 15 ml.. Muj minuly ocni krem (se stejnym obsahem) vydrzel pres rok... coz doufam, ze lehce snizi krvaceni moji penezenky pri jeho koupi :))))


Baleni je krasne! Skleneny kalisek a cerne plastove vicko... elegantni minimalisticky design! Kalisek vypada hodne velky, ovsem je to jen klam, ve skutecnosti je v nem kremu mnohem mene, nez jak vypada :)))))




Krem ma hutnejsi konzistenci, ktera se vstrebava trochu pomaleji. Nicmene nikdy jsem s tim nemela problem. Rano jej pouzivam hned pote, co vycistim plet /clarisonic + gel/. Teprve pak si cistim zuby, cesu a nakonec pouziju pletovy krem. Teprve pak se jdu licit.. a do te doby se vzdy vsakne 100%.

Dokonce je diky tomuhle kremu jednodussi aplikace korektoru pod oci - lepe se roztira a prijde mi, ze dokonce vydrzi i dele...

Celkove jsem z nej uplne nadsena... uz jiny ocni krem fakt nechci :))))))

Co Vy a Bobbi Brown? Urcite doporucuji zajit si pro vzorecek...

2 komentáře:

  1. Taky jsem po něm pokukovala, ale prý neměli kalíšky na vzorečky, takže smůla :( Bála jsem se ho pořídit, aby mě pak právě seděl. Spousta očních krémů mě na očích pálí .. naposled jsem takhle bez zkoušky vzala ten od Benefitu a proklínám ho!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto Ti rozumim. Vis co je ale divny?? Me tehdy dali vzorecek normalne patlickovej :-O tak to nevi, jestli Ti slecn nekecala :(((

      Jinak jasne, prave benefiti jsem moc chtela zkusit a diky bohu za vzorecky, protoze jsem ho na ocich nesnesla, tak palil, ze jsem ho musela umyt.... Takze za me - urcite vzdycky vzorecky nejdrive :)

      Vymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!