O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

22. října 2013

Clinique - All about shadow quad (Jenna's essentials)



Konecna, Clinique a jejich nove stiny me valcuji.. doslova.. Mila za to muze... Milu, dekuji!!! Obecne cokoliv doporuci Mila a ja poridim mi sedne! Mame velmi podobny vkus, soudim... A tady se zase trefila 100%!!!.

Po porizeni prvni paletky jsem si nakonec zasla i pro tuhle. Nebot mi vazne vyhovuje jejich koncept, kvalita, sladenost! Osobne tythle stiny hodnotim jako objev roku /z kosmetiky, ktera je u nas bezne k dostani/!!!! (pokud bych kategorii brala celosvetove, vyhrala by paletka od UD - basics).

Tentokrate jsem zasla primo pro stejny odstin jako ma Milus. 02 Jenna's essentials. Uchvatila me tim, jak je sladena! Ty barvy jsou naprosto dokonale na bezne denni liceni. Prihodte ji do kabelky a hrave s ni vykouzlite i tzv. day to night liceni!


Opet musim pochvalit obal a jeho velikost! Krasa!


Prakticka stranka - pruhledna spodni cast = bez otevreni vite jake barvy v paletce jsou! Opet bod navic!



Ale ted to prichazi - koukejte na tu nadheru!!! Pro lepsi fotky urcite mrknete k Mile /odkaz v prvnim odstavci/. Ona zachytila zejmene tu nejtmavsi barvu bozsky! A ano, je to uzasna barva. Tmava se zelenymi trpytkami! WOW! 



Nejsvetlejsi odstin je krasne ladeny do studena, coz mi moc vyhovuje. Pouzivam ho zejmena do vnitrniho koutku a nekdy na stred vicka pres ostatni barvy - abych vice prozarila pohled.

Druha je tmavsi hneda, ktera ma shimmerovy finish a je uzasna jak do zahybu oka, tak pres cele vicko! Je to barva, kterou klidne muzete pouzit jen tak bez jakekoliv dalsi! Krasne je zapracujete doztracena a muzete bezet! Krasa!

Treti v rade je moc pekna, champagne, stribrna, do telove... opet krasna pres cele vicko! V kombinaci s hnedou je to proste uzasna dvojka!!

A posledni krasavice je ona tmava /cerna/ se zelenymi smaragdy /jak napsala Mila/.


Detaily: 





Musim rict, ze me tyhle nove stiny od Clinique neskutecne bavi! Vazne skvela kvalita, sladene odstiny, promyslenost, ale i rafinovanost!!!

BOMBA!

Libi se Vam?

1 komentář:

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!