O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

11. října 2013

Alverde - mycí gel mořsk řasy


Na tenhle gel jsem narazila nahodou, myci gely hodne stridam, protoze jsem zatim jeste nenasla cenove prijatelny, ktery by byl zaroven dost dobry.. No a jednou byl v DM v akci.... a tak jsem si rekla, ze ho zkusim. Trapne, cenu nevim, ale jak pujdu do DM doplnim /slibuju/. Tusim kolem 350,- Kc bez slevy, coz je palka jako blazen...

 Pisou o nem: 


Slozeni:



Gel je velmi prijemny, jemnou citronovou/limetkovou vuni, krasne se snim pracuje. Urcite bych ho ale doporucila jen pro hodne mastnou plet, neb trochu vysusuje. Nic co byste nevyresili naslednou aplikaci kremu /ktera by mela stejne vzdy po myti pleti nasledovat, ale radeji pisu, kdyby nekdo mel suchou plet - nekupujte/.

Obecne mi hodne sednul, rada jsem ho pouzivala, ale o jeho opetovne koupi neuvazuji. Duvod je jediny - cena. Za 350 mi to prijde vazne dost...

Co Vy a Alverde? Mate zkusenost?

EDIT: Diky vsem, kteri mi nechali komentar, ze 350 neni spravna cena. Dnes jsem byla v DM znovu a stoji 82,- Kc. Pani a na pokladne mi bohuzel rekla, ze po tak dlouhe dobe jiz neni mozne chybne namarkovane zbozi reklamovat /na uctence mam fakt 350/ a divila se, jak je to mozne, ze byl namarkovan za takovou cenu. Ponauceni pro nas vsechny, kontrolujte si uctenky...  Nicmene jsem rada, ze  preci jen je v cenove dostupnych produkech a koupila jsem dalsi :))) Jeste jednou diky vsem!

6 komentářů:

  1. Z téhle řady jsem zkoušela krém, ale nebyla jsem vůbec spokojená. Obecně mi přijde, že pleťové výrobky Alverde mi nesednou (zkoušela jsem pro mastnou/smíšenou pleť), zato péči o vlasy si nemůžu vynachválit. Jo, a taky mi od nich dost vyhovují rtěnky.

    OdpovědětVymazat
  2. Něvěřím, aby nějaký výrobek od Alverde stál 350,- :-X Nespletla ses?

    OdpovědětVymazat
  3. Ta cena je chybná, stojí maximálně tak 70 Kč.

    OdpovědětVymazat
  4. kde jsi ho kupovala za 350,-? Já si ho kupuji v DMku pravidelně, a stojí kolem 90,- max... a je super :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Damy vsem Vam dekuji. Dnes jsem byla v DM znovu a jeho cena je 82,- viz EDIT v clanku vyse...

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj ja mam moc rada mycí gely Garnier a ty moc nestojí ;) a odlišují slušné ;)

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!