O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

23. září 2013

Max Factor - Wild Shadow pencil (odstin 20)


Tahle tuzka/stiny se objevila v DM uz zhruba pred mesicem a ja po ni hned skocila, ovsem pak mi strasne dlouho trvalo, nez jsem ji vyzkousela.. proc? To fakt nevim, protoze je skvela!

Jedna se o kremovou tuzko /styl Jumbo pencil/, ktera tedy muze byt jak tuzka  /liner/ tak stiny. Je opravdu krasne kremova, barva je intenzivni a skvele pigmentovana. Na vicku drzi skvele! Jejich vydrz bych prirovnala ke Color Tattoo - k tem povedenejsim. Na mych ultra mastnych vickach vydrzi cely den bez problemu. Vecer ji najdu tam, kam jsem ji rano nalicila..

Nicmene odlicuje se dobre. Pouzivala jsem jak mleko na odlicovani, tak olejovy odlicovac i Biodermu... se vsema sla dolu krasne, nedrolila se nic. 



Mam odstin c. 20 a urcite si jeste zajdu pro nejaky jiny, pokud budou stejne krasne.. Muzete je bud pouzit intenzivni, nebo je rozmazete a ziskate tak jen krasne lehce ruzove vicko...



Cena je vyssi 239,- Kc, nicmene ja ji kupovala s zolikem 25% na  produkty Max Factor. Pokud si pockate na nejakou slevu v DM, rozhodne je zkuste! I za tu cenu se vyplati, protoze drzi skvele, bajecne vypadaji a navic je jejich aplikace diky tuzce velmi prakticka!

Co Vy? Zkouseli jste je uz? Pripadne okukovali jste je v drogerii?

3 komentáře:

  1. Háčky a čárky jsi nechala doma? To je děs, tohle číst. V SMSce to pochopím, navíc se nepíšou slohovky, ale na blogu?... Má to nějaký zvláštní důvod?

    OdpovědětVymazat
  2. A tys nechala slusne chovani kde? Duvod? Je to muj blog. Jestli se ti to tak spatne cte mam pro Tebe radu - necti to! Pekny den!

    OdpovědětVymazat
  3. Však nebudu. Jen jsem myslela, jestli to třeba nedatluješ na telefonu. Ale bo bagr je taky důvod, že...

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!