O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

22. srpna 2013

NAKED paletka /original, chcete-li 1/


JJ, klasika. Dostihla me.. holka jedna.

Nejdriv jsem si v USA poridila dvojku, a basics. A o jednicce jsem si rikala, ze az ji nekde potkam, tak si ji mozna poridim... no a hele - ta potvora na me cekala v Rime. Normalne si jdu do Sephory, naprosto nepripravena na situaci, ze by tam mohli mit UD a pak omdlim u jejich stojanu :-))))

Vzala jsem ji hned, stacil jeden pohled. :-)


Baleni se mi porad libi vice u dvojky, na tohle se vazne hrozne rychle neco nachyta :-( Nicmene pevna je dost, takze ok. Zrcatko je mensi nez u dvojky, coz je trochu skoda, ale tak je to predchudkyne, preci jen .... takze vetsi zrcatko u dvojky beru jako pokrok :-)





Stiny samotne jsou uzasne! Ja proste jsem holka pro UD stiny. Miluju jejich konzistenci! Pigmentaci, nazvy, vsechno! Neprasi, skoro nemizi, to je neskutecny. Jsem si temer jista, ze  mi paletky vydrzi naporad.. .:-)

Vydrz s bazi - do odliceni. Super. Nedavno jsem cetla, ze  protoze  mela slecna mastna vicka, nevyhovuji ji maslove stiny.. No ja nevim, ale ja mam ultra mastna vicka a nevidim duvodu, proc bych je nemela pouzivat. S bazi se vyresi vsechno a ja si tak jen uzivam jejich uzasnou konzistenci. :-)

Cena je podle me velmi umerna kvalite. V Rime jsem platila 49 EUR. Nechci tu opakovat vypocty celkova cena deleno pocet stinu, jako to najdete vsude... proste podle me se rozhodne vyplati. Pigmentaci se nedaji srovnat s levnejsimi variantami... (ano, mam i  MUA a tak mam dobre porovnani).

Moje nejoblibenejsi barvy jsou svetloucka Virgin jako highlight do vnitrniho koutku. Naked a Buck do zahybu oka na jemne stinovani. Toasted - kraska pres cele vicko. Hustle na ztmaveni zahybu oka. Creep - jeste vetsi ztmaveni zahybu oka. A Gunmetal - to je velmi zvlastni barva - skvela je i jen tak pres cele vicko... i do zahybu. Uzasna.

Musim rict, ze jsem z paletky nadsena. Rozhodne byh si ji koupila znovu, pokud bych se mela rozhodovat ted se zkusenostmi, ktere s ni mam.

Pokud pouzivate neutralni stiny kazdy den, podle me se vyplati si na ni nasetrit.

Tak co Vy? Jste vuci NAKED manii chladne? Nebo uz po nich pokukujete.

1 komentář:

  1. Zatím mám náhražku v podobě MUA, ale vím, že originálu stejně jednou neodolám.

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!