O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

24. srpna 2013

L'oreal - NUDE Magique BB Powder


O tomhle krasavci jsem se dozvedela ze zahranicnich blogu -jak jinak. Kde presne to uz bohuzel nevim.  Nicmene vzhledem k tomu, ze se v ceskych drogeriich neobjevil, prestala jsem ho resit... Jenzee.... :-) Pak jsem ho videla v Rime a poridila si ho...

Baleni je klasicke, jak jen pudry, bronzery od L'orealu vypadaji. Jsou bytelne, plastove, s vyklapecim zrcatkem a houbickou ve spodni casti.

Vybrala jsem si odstin Light skin (dostupne - medium a dark). Medium nemeli a Dark uz na me bylo moc tmave. Mysim, ze ted na leto bych snesla i Medium, ale na zimu bude tenhle uplne idealni!!

Takhle jemne mlety pudr jsem snad jeste nevidela... To je proste nadhera! I kdyz to s nim  malicko prezenete, vubec neni videt!!! Skvele zmatni plet a pritom vypada velmi prirozene! 


Vydrzi neni u me celodenni - nicmene me nevydrzi zadny pudr cely den. Proste musim jednou prepudrovat, pak vydrzi az do vecera - nicmene ja mam velmi mastnou plet.. 


Zrcatko je fajn, houbicku nepouzivam :-)




Ted na moji ruce vypada skoro jako bila, nicmene oblicej nemam tak opaleny a tam se uplne ztrati. Tady jsem pro Vas schvlane nanesla velkou koncentraci, abych vubec mohla vyfotit jak na pleti vypada - zaroven je to pomerne velke makro, takze se nebojte, ze by na Vas vypadal takhle neprirozene...

Cena byla 12,50 EUR. Ano, je to vic, nez kolik stoji Rimmel Stay Matte - dokonce je to skoro trikrat tolik. Jestli udela trikrat tak lepsi sluzbu? To asi ne... je lepsi, to rozhodne ano... ale 3x lepsi neni.

Takze  pokud chcete extra jemny pudr, doporucuji. Pokud potrebujete proste pudr, pak si myslim, ze sezenete levnejsi varianty /Rimmel Stay Matte/. Ja ho rozhodne budu pouzivat, dokud nedojde... a pak? Pokud stale nebude v CR, tak si ho zase odnekud privezu, pokud to pujde, ale pidit se po nem na netu nebudu... asi tak :-)))

Mate nekdo? Jaky Vam prijde?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!