O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

12. srpna 2013

Clinique - Al-in-one colour paletka


Tuhle paletku jsem v Clinique uz nevidela, ja ji koupila prekvapive na Alza.cz  cena byla 799,- Kc.  Obsahuje miniaturku rasenky High impact mascara, 5 odstinu rtenek, 4 odstiny prirozenych stinu, pudr a tvarenka. Zaroven obsahuje jeden vysunovaci stetecek na rtenky, mini stetecek na tvarenku, dvojite zakonceny stetecek na stiny/takove to penove fuj, co mate v levnych paletkach a penovou houbicku na pudr.

Baleni je plastove, bytelne, dvoupatrove. Ve spodnim patre, ktere se vysunuje je pudr a tvarenka.



V hornim patre jsou pak rtenky, stiny a rasenka. 


Jak tvarenky, tak stiny jsou velmi neutralni, na denni pouziti jako delane. A act treba cervena trenka vypada hodne krute, tak je na rtech velmi prirozena a nezna. 




Tady uz mate rtenky ve stejnem poradi jako vidite na predchozi fotce v paletce. Muj favorit je hned druha a potom posledni.


V paletce je tenhle mini zasunovaci stetecek na rtenky, pracovat se s nim da, ale brala bych to spis jako nouzovku. 


A potom tu mame stiny, ktere jsou vazne krasne, nezne a velmi pouzitelne. Proste nic, ceho byste se museli bat. Podle me tohle je jedna z mala paletek, kde pouziji vsechny stiny bez vyjimky. Jsou hezky pigmentovane, s bazi vydrzi cely den. Muj nejoblibenejsi je ten druhy zlatavy a hned vedle ten tmave hnedy. Spolu tvori skvely par! 


Pudr vypada presne jako moje plet, takze super. Tvarenka je veeeelmi jemnoucka, skoro neni videt. Tady si zase myslim, ze by mohla byt klidne pigmentovana trochu vice. Ale na denni noseni je velmi prirozena a barva hezka. 



Celkove si myslim, ze je to velmi povedena paletka pro nekoho, kdo ma rad neutralni stiny. Na cesty uplne idealni. Pribalite uz je makeup a stetce a muzete vyrazit! A to je presne duvod, proc jsem ji porizovala i ja... na cesty, abych mela vsechno sebou! 

Skoda, ze neni ve stale nabidce Clinique.....

Libi se Vam? Nebo je na Vas az prilis neutralni a nevyrazna?

2 komentáře:

  1. Myslim, ze skvela kupa, cele to vyzera velmi fajn, myslim, ze by som to vyuzila vsetko.

    OdpovědětVymazat
  2. podla mna vyuzijes vsetko mozes ju nosit vsade zo sebou!


    Inak pozyvam na WELEDA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!