O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

6. července 2013

Mixa - 24h zklidnujicí hydratační krem (LB 06/2013)


Ze  zarazeni Mixy do cervnoveho LadyBoxu jsem byla nadsena. Preci jen je to znacka, ktera v trhla do ceskych drogerii a mluvi se o ni ted vsude...  Takze jsem byla moooc rada, ze ji mohu zkusit.

Bohuzel tam moje nadseni konci....

Dostala jsem variantu pro citlivou plet... co rikaji:




Douam, ze dobre vidite i to slozeni! Cetearyl alcohol - drazdivy, rozpoustedla, mineralni olej,....NO jako slozeni pripravku, ktery by mel uklidnovat podrazdenou plet mi to neprijde teda...




Ma gelovo-kremovou konzistenci, je citit trochu chemicky - neni se co divit podle slozeni... Po naneseni citim silikonovy pocit..

Ovsem nejvetsi problem mam s ucinky na plet. Predem bych chtela rict, ze rozhodne nemam zadnou precitlivelou plet, nemam zacervenani atd... ovsem 10 minut po aplikaci tohoto kremu jsem si musela jit oblicej umyt a natrit hezky svym kremem! Tak moc me - palil, svedil, tahnul oblicej. To se mi jeste nikdy nestalo.

Jako jasne, nedky se Vam stane, ze si date novy krem, ale nesedne Vam. Takze ho proste priste uz nepouzijete.... No nikdy se mi nestalo ,ze bych nesedl tak moc, ze bych ho musela okamzite smyt.

Nechapu jak muze byt urcen na zklidneni citlive pokozky!

Reknete mi - mate nekdo stejny pocit?

Zaver: jsem rada, ze v LB byl.. ! Ovsem ted vim, ze MIXA bude pro me jedno velke NE.

7 komentářů:

  1. Mám citlivou pleť a tento krém mi sedl výborně, přijde mi tvoje recenze trošku přehnaná, není cítit chemií ba naopak vážně mě baví tahle nová moda kdy si blogerky hrají na chemičky a snaží se rozebírat složení jakože tomu děsně rozumí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze jsou vzdy subjektivni, jinak si zatim stojim! Neskutecne to palilo a podrazdilo plet. Je super, pokud Ti vyhovuje, ovsem pro me je to chemickej shit.

      Ohledne chemie - vsechno jsou to verejne dostupne informace. Pokud tomu budes chtit venovat cas, muzes tomu rozumet taky :)

      Vymazat
    2. A ty jsi chemik? Není problém cokoliv dnes dohledat. Navíc o hodně z těch věcí se učí už na gymplu, na tom není čemu roumět - název, zařazení do systému, vzorec, teorie, reakce. V blogování využiješ tu teorii.

      Vymazat
  2. Ahoj. Prosím Ťa, a ty si chemička? že tak presvedčivo tvrdíš, aké je to zloženie zlé a nevhodné pre citlivú pleť? Silikóny v krémoch nerobia dobre každému, to je jasné, ale myslím si že tvoja recenzia je trošku ovplyvnená emóciami, čo jej značne uberá na doveryhodnosti. Prečítať si na krabičke "alcohol" a hneď sa tváriť ako "malý chemik" mi príde trošku trúfalé...J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeste jednou a znovu, informace beru z verejne dostupnych zdroju.. Nepsala jsem pouze alcohol, ale Cetearyl alcohol vice: http://www.cosdna.com/eng/f83898102.html

      Jak vidis ma oznaceno pomerne vysoke hodnoty drazdivosti!

      Cekala jsem, ze reakce budou takove, ostatne dovolit si nepochvalit novou znacku na nasem trhu, to se nenosi, co? :-))

      Nebudu chvalit neco, co je podle me spatne a zavadejici! Krem moji plet vyrazne podrazdil, proto rozhodne citim potrebu to rict....

      Drobna raa na zaver, pokud se Ti tu nelibi, nemusis sem chodit :-)

      Vymazat
  3. Já jsem si krém koupila a teda přidávám se k tvému názoru. Byly to vyhozené peníze. Sice mě krém nedráždí tak moc, jak popisuješ (a to mám poměrně dost citlivý ksichtík), ale není to nic příjemného. Stahuje, parfemace voní zbytečně moc (na tohle jsem dost citlivá a krém jsem cítila ještě po několika hodinách, osobně to nemám ráda), co bylo ale nejhorší byl pocit, že se krém vůbec nevsakuje do pokožky, jako by se mi na obličeji vytvořila další vrstva. Opravdu silikonový pocit. Za mě taky nee
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ou, tak to me mrzi, zes ho koupila :( no je to urcite dobra zkusenost - neverit velkym napisum na krabickach :(((

      Vymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!