O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

8. července 2013

Lush - BIG - nejlepsi sampon jaky jsem kdy mela!



Velky pan BIG :) Cetla jsem na nej tolik recenzi, az jsem si rikala, ze ho proste musim zkusit. Dlouho jsem odolavala - preci jen 230 ml za 460,- Kc!!!! to uz fakt neni zadna sranda, ze?

Ale po vice jak rocnim hledani "pana dokonaleho" mezi sampony jsem se vratila do Lushe a proste ho vzala..



Jak to dopadlo asi muzete uz tusit z nadpisu clanku :-))) Dopadlo to skvele!!! Je to skvely sampon!

Konzistence je zprvu dost divna! Klasicky sampon - trochu tekutejsi a v nem hruba morska sul.. Jako tohle je ten zazrak? rikala jsem si....  Nicmene pak jsem prichuchla.. och och... me srdce zaplesalo, tak cista a svezi vune, mandarinka, vanilka... a do toho  malicko ze svezesti more.. Ale nic agresivniho nebo umeleho!!

Peni skvele - takze ho staci opravdu malicko.  Mam vlasy dlouho do poloviny zad a staci mi mala kavova lzicka. Vlasy jsou po nem krasne hebke a leskle. Navic OPRAVDU doda objem :-OOOOO Vazne! Coz se na mych splihlych vlasech pozna hned! Navic objem vydzi i druhy den! A dalsi bonus  - pokud vlasy umyjete dvakrat po sobe, tak vazne ziskate jeste vetsi objem!

Vlasy po nem vydrzi nemastne dva dny (obecne si jinak musim mit vlasy kazdy den, protoze vecer uz jsou proste mastne).

Nemam zadnou negativni poznamku tady.. snad jen ta cena.....

Pisou o nem:


A vidite to slozeni? Ach ach....


hrubá mořská sůl (MARIS SAL), Sodium Laureth Sulfate (Sodium Laureth Sulfate), nálev z čerstvých bio citronů (CITRUS MEDICA LIMONUM FRUIT EXTRACT), čerstvá mořská voda (AQUA), nálev z chaluhy pilovité (FUCUS SERRATUS EXTRACT), Cocamide DEA (Cocamide DEA), Lauryl Betaine (Lauryl Betaine), čerstvá šťáva z bio limet (CITRUS AURANTIFOLIA JUICE), extra panenský kokosový olej (COCOS NUCIFERA OIL), neroliová silice (CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER OIL), mandarinková silice (CITRUS RETICULATA PEEL OIL), vanilka absolue (VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT), pomerančový květ absolue (CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER EXTRACT ), *Limonene ( ), Methyl Ionone (Methyl Ionone), parfém (PARFUM)

     Přírodní ingredience      Bezpečná syntetika
Je přirozenou součástí rostlinných silic.




Mate s nim zkusenost? Az priste pujdete do Lush nakupovat, reknete si o vzorecek! Tohle proste musite zkusit!!!!

4 komentáře:

  1. Taky ho mám, ale po častějším používání mi začal vlasy děsně vysušovat. Ale používám ho tak jednou měsíčně, už jen pro tu jeho báječnou vůni!! :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, to bude tou soli... No to byi mohlo pomoct s mastnymi vlasy :))

      Diky za info!

      Vymazat
  2. Mne se po nem pri castem pouzivani zacaly delat lupy, dokonce v takovych velkych krustach...tak jsem od nej radeji ustoupila.

    OdpovědětVymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!