O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

14. června 2013

Mix it, Babe! Look


Dneska trochu barvicek, abychom snad uz konecne privolali leto....


Zaroven trochu netradicne jsem kombinovala vice paletek. Od Sugarpill (HeartBreaker), Urban Decay (Basics) a Inglotu (system Freedom)....


Tak muzeme zacit? :-)


Tentokrate zaciname vykreslenim zahybu oka kraasnym odstinem 342 od Inglotu (1), ktery jsem si poridila puvodne na oboci, ale jak asi vite, gramaz Inglotich stinu je tak obrovska, ze jsem se rozhodla jej pouzivat i na stinovani, abych mela sanci ho za zivot vubec vypotrebovat :-)))

Druha na radu prichazi fialova 439 take od Inglotu (2), tu jsem dala na cele pohyblive vicko a zapracovala ji do svetle hnede v zahybu - ale tam jen jemne do ztracena. Chceme aby v zahybu byla hlavne ona nezna hneda!!

Do tretice prichazi muj asi nejoblibenejsi stin vubec z paletky Heart Breaker od SugarPill krasavice Mochi (3), jak ja tuhle barvicku miluju...Nejen, ze se dokonale hodi k mym ocim. Ona je krasna sama o sobe.. tyrkysova kraska s jemnym shimerem. Ta prijde na cele spodni vicko, do vnitrniho koutka a malicko ji pripojit i na vnitrni cast horniho vicka. Tohle je ta cast, ktera cele liceni udela letnim a veselym.

A posledni na radu prichazi nejuzasnejsi cerna, kterou jsem kdy mela, z paletky Urban Decay Basics odstin Crave (4), ktera prijde na ztmaveni vnejsi casti  dolniho vicka.. ale vazne jen kousicek a hezky zapracovat do modre krasky, kterou uz tam mame z predchoziho kroku.

Voalaaa. hotovo... :-)

Na rasy jsem pouzila They're real! od Benefitu.



Libi se Vam kombinace neznejsich prirozenych barev s jednou vyraznejsi? Nebo radeji zustavate u prirozenych odstinu i v lete?

2 komentáře:

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!