O životě jedné blondýny a o tom, jaké to je žít s ní...

22. června 2013

Essence - Sun Kissed - soft touch eyeshadow


Nova limitka Sun Kissed uz je v obchodech nejaky ten den, nicmene me tam zaujal jen tento ocni stin. Po zkusenostech s jejich kremovymi stiny jsem si ho sakra dobre vyzkousela... a tenhle ma uplne jinou konzistenci... nastesti.

Je to krasna zrzava barva, ladena do tepla se zlatym shimmerem. Kelimek je dost maly, takze na aplikaci prsty  (pokud mate dlouhe nehty) zapomente. Nicmene ja uz dlouho kremove stiny aplikuju stetcem - konkretne dokonce tim od Essence /siroky plochy/, neb ten je prave synteticky, takze si s kremovymi stiny skvele rozumi /i Color tattoo/.


Odstin 01 - Hello Summer je jako stvoreny pro leto!!


Takhle vypada na kuzi.


Vydrz je mala, ovsem s pouzitim baze je v pohode. Takze komu se odstin zalibil a zatim vahal kvuli kvalite - nemusite .-)

4 komentáře:

  1. Ja jsem o techto stinech premyslel, ale nakonec se mi zadny odstin nezalibil :-/

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si koupila na color tattoo štětec od Essence...Nemám ráda moc takové produkty, kde se musím štourat prstem a mám to pak za nehtem:)) Jinak mě z této kolekce nic moc nezaujalo:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne! Pokud muzu, tak produkty v kelimkach nekupujun(kremy, korektory, makeupy,...) a na ty co doma mam jako prave color tattoo jsem sla se stetcem...

      Vymazat

Negativni kecy = delete
Komentare, ktere nejsou k tematu clanku = delete
Tohle je muj blog, jestli se Vam to nelibi, nechodte sem!